Bakan Çelik'ten Bodrum'da Görkemli Açılış - Son Dakika
Güncel

Bakan Çelik'ten Bodrum'da Görkemli Açılış

Bakan Çelik\'ten Bodrum\'da Görkemli Açılış

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaklaşık 100 milyon dolar harcanarak yapılan turistik tesisin açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik yaptı.

03.06.2013 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaklaşık 100 milyon dolar harcanarak yapılan turistik tesisin açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik yaptı. Bakan Çelik, "Türkiye birbirinden güzel ve değerli yatırımlar kazanıyor. Bu tesisleri turizme kazandıranlara teşekkür ediyorum" dedi.

Bodrum Torba Mahallesi Usuluk Koyu'nda yapımı 2 yılda tamamlanan 5 yıldızlı Vogue Hotels Resorts Bodrum'un açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, otel Yönetim Kurulu Başkanı Turan Avcı, otelin turizm genel koordinatörü Geylan Dursunoğlu, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı DP'li Mehmet Kocadon birlikte yaptı. Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Özlem Yıldız, Nazlı Öztarhan, Tolga Demirhan Baykara gibi ünlü isimlerin de katıldığı açılış törenine Rusya'dan işadamları ve turizmciler de geldi.

Açılış kurdelesini kesen Bakan Çelik "Türkiye birbirinden güzel ve değeri yatırımlar kazanıyor. Bu tesisleri turizme kazandıranlara teşekkür ediyorum. Bu tesisleri yapmak kadar korumak ve tanıtım da önemli" dedi.

RUS POP ŞARKICISI COŞTURDU

Yaklaşık yarım saat süren havai fişek gösterisinin ardından sahneye çıkan Rusya'nın ünlü rock sanatçısı Grigory Laps ise söylediği pop şarkılarıyla özellikle Rus ve Belçikalı turistleri hayran bıraktı. Turisler Laps'in çılgın şarkılarıyla dans edip eğlendi.

5 yıldızlı ultra ve her şey dahil konseptiyle 45 villa ve 393 odasında bin 350 yatak kapasitesiyle hizmet verecek olan tesiste 9 bin metrekare üzerine kurulan su parkı, tenis kortu, Osmanlı konseptinde dizayn edilmiş SPA ve güzellik merkezi, her türlü su sporu olanağı bulunuyor. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Çelik'ten Bodrum'da Görkemli Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement