Bakan Eroğlu: "Gururlu Bir Şekilde Bakanlar Kurulu'na Gideceğim" - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu: "Gururlu Bir Şekilde Bakanlar Kurulu'na Gideceğim"

Bakan Eroğlu: "Gururlu Bir Şekilde Bakanlar Kurulu\'na Gideceğim"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Zafer'in 90.yılında 90 milyonluk 25 tesisin temel atma ve açılış törenlerini 25 Ağustos'ta tamamladıklarını belirterek, "Onun mutluluğu ile Afyonkarahisar'dan ayrılıyorum."

25.08.2012 19:48

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Zafer'in 90. yılında 90 milyonluk 25 tesisin temel atma ve açılış törenlerini 25 Ağustos'ta tamamladıklarını belirterek, "Onun mutluluğu ile Afyonkarahisar'dan ayrılıyorum. Pazartesi günü Bakanlar Kurulu toplantısı var, gururlu bir şekilde Bakanlar Kurulu'na gideceğim" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eorğlu, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesindeki temel atma törenlerinin ardından Şuhut ilçesine bağlı Kayabelen beldesine geçti. Eroğlu, burada da yaklaşık 6 bin dekar araziyi sulayacak olan ve 2 milyon 160 bin TL'ye mal olan Kayabelen Göleti, Sulaması ve Rehabilitasyonu'nun temelini attı. Kayabelen'de vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılanan Bakan Eroğlu, kendisini bekleyenlerle tek tek selamlaştı.

Kayabelen belde meydanında düzenlenen törende konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Kayabelen halkının bu tesisi çok uzun zamandır beklediğini belirterek, "Tesisin modern kapalı sisteme dönüşmesi için hemen talimat verdim. Hatta Kayabelen'in ödemesi gereken atık su arıtma tesisine yaklaşık olarak 80 milyon para harcadık. Kayabelen'in hisselerini biz ödedik. Sislerle gurur duyuyorum. Çöpler sağa sola atılıyordu, buralara yakışmaz diye Sandıklı, Sinanpaşa, İhsaniye, Bolvadin, Bayat, Çay'ın katı atık denen çöplerini tıbbi atık denen atıkları toplayıp bertaraf edecek Afyonkarahisar'a katı atık bertaraf tesisini tamamladık" dedi.

Muhalefetin yapamayacağı yatırımlara imza attıklarını söyleyen Eroğlu, "Muhalefet milletvekilleri değil, onların genel başkanları dahi Şuhut'a, Kayabelen'e, Afyonkarahisar'a bir çivi dahi çakamazlar. Onlar yapamaz biz de yapacak güç var. Sizlere karşı vefa borcumuz var. Canlara karşı vefa borcumuz var. İnşallah çok daha güzel işler yapacağız. Biz hepsinin bakanıyız, çünkü öbürlerinin yapacağı bir şey yok. Biz bütün Türkiye'nin bakanıyız" diye konuştu.

Eroğlu, büyük Türkiye için hazır olduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Bugün biz, Çay'ın Eber ilçesinden başladık, temel atma törenleri gerçekleştiriyoruz. Şuhut'ta açılış yapacağız. Bugün akşamı 25 tesisi tamamlayacağız. Zafer'in 90. yılında 90 milyon TL'lik 25 tesisi 25 Ağustos'a yetiştirdik. Onun mutluluğu ile Afyonkarahisar'dan ayrılıyorum. Pazartesi günü Bakanlar Kurulu toplantısı var, gururlu bir şekilde Bakanlar Kurulu'na gideceğim." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu: 'Gururlu Bir Şekilde Bakanlar Kurulu'na Gideceğim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement