Bakan Eroğlu Kazaya Tanık Oldu - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu Kazaya Tanık Oldu

Bakan Eroğlu Kazaya Tanık Oldu

Gölbaşı karayolu üzerinde Atmalı köyü içerisinde motosikletle hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

22.09.2013 22:56

Gölbaşı karayolu üzerinde Atmalı köyü içerisinde motosikletle hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Gölbaşı ilçesine giderken kaza mahallinden geçen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, aracından inerek kaza hakkında bilgi aldı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman istikametinden Besni ilçesine gitmekte olan Gökhan Dicle (20) yönetimindeki 02 HZ 938 plakalı motosiklet, yolun sağında park halindeki Seydi Budak yönetimindeki 27 ZD 376 plakalı hafif ticari aracın yola girmesiyle çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Gökhan Dicle olay yerinde hayatını kaybederken, motosiklette bulunan Mahmut Gazi Gürbüz yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralıyı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Adıyaman'dan Gölbaşı ilçesine gitmekte olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun konvoyu, kazadan yaklaşık yarım saat sonra kazanın bulunduğu yerden geçti. Kazayı gören Bakan Eroğlu, aracından inerek kaza hakkında bilgi aldı. Kazada hayatını kaybeden gencin yakınları, savcılığın otopsi için cenazeyi Besni ilçesine göndermesine tepki göstererek, otopsi için Adıyaman'a gönderilmesini istediler. Bakan Eroğlu, Adıyaman milletvekillerine konuyla ilgilenmeleri talimatını verdi. Bakan Eroğlu daha sonra kaza yerinden ayrıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu Kazaya Tanık Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement