Bakan Yıldırım'dan Bayram Traşı - Son Dakika
Güncel

Bakan Yıldırım'dan Bayram Traşı

Bakan Yıldırım\'dan Bayram Traşı

Kelkit ilçesi Çambaşı Köyü'ndeki açılışın ardından Gümüşhane'ye giden Ulaştırma, Denizcilik ve haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım, Vali Yusuf Mayda'yı ziyaret etti, kent hakkında bilgi aldı.

12.10.2013 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kelkit ilçesi Çambaşı Köyü'ndeki açılışın ardından Gümüşhane'ye giden Ulaştırma, Denizcilik ve haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım, Vali Yusuf Mayda'yı ziyaret etti, kent hakkında bilgi aldı. Vali Mayda, Bakan Yıldırım'a üzerinde Karaca mağarasının motifleri olan plaket ve ay yıldızlı rozet takdim etti.Daha sonra Kemaliye Cami'nde ikindi namazı kılan Bakan Yıldırım, Ak Parti İl Başkanlığı'na giderken esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Bakan Binali Yıldırım, girdiği bir berber dükkanında eline tarak ve makas alarak, tıraş olan Özer Yılmaz'ın saçlarını da kesti.

Ak Parti il başkanlığında partilerle sohbet eden Bakan Yıldırım'a İl Başkanı Ercan Çimen plaket ve Gümüşhanespor atkısı verdi, üzerinde, 'Sayın Bakanımız, yaptığınız bütün yollara, hele de gönül yoluna kurban' yazısı bulunan pestil hediye edildi. Bakan Binali Yıldırım daha sonra helikopterle Erzincan'a hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Yıldırım'dan Bayram Traşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement