Balıkesir'deki Ölümlü Kazada Mahkeme Karara Verdi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Balıkesir'deki Ölümlü Kazada Mahkeme Karara Verdi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Balıkesir\'deki Ölümlü Kazada Mahkeme Karara Verdi
 Güncelleme: 

Balıkesir'de, kişinin ölümü, bir kişinin de yaralanmasına sebebiyet veren sürücü, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Balıkesir'de, bir kişinin ölümü, bir kişinin de yaralanmasına sebebiyet veren sürücü, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

ÖLÜMLE SONUÇLANMIŞTI

Dün gece meydana gelen kazada E.G yönetimindeki araç kontrolden çıkarak kaldırıma ve ardından da Merve Sirkeciler'e çarparak ölümüne sebebiyet vermişti.

ALKOL KULLANMADIĞI TESPİT EDİLDİ

Kaza sonrası Merve Sirkeciler'in yakınları araçta alkol kokusu aldıklarını ve sürücünün süratli olduğunu iddia etmişlerdi. Gece kontrol için hastaneye götürülen E.G'nin alkol kullanmadığı tespit edildi.

MAHKEME SERBEST BIRAKTI

Bugün mahkemeye çıkarılan E.G'nin, caddeye fırlayan köpek yüzünden direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptığı öğrenildi. E.G çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. 

Kaynak: İHA