Bartın'da bankada çalışan 27 yaşındaki Umut Demiralp serinlemek için girdiği denizde kayboldu. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Umut Demiralp'i bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde bir bankada memur olarak çalışan Umut Demiralp dün arkadaşlarıyla birlikte Bartın'ın Güzelcehisar Köyü sahiline geldi. Serinlemek için denize giren Umut Demiralp yüzerek açılmaya başladı. Umut Demiralp bir anda gözden kaybolurken, arkadaşları jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan yardım istedi. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Umut Demiralp'i bulmak için çalışma başlattı.
Sahilde arama çalışmalarını izlerken ağlayan baba Adnan Demiralp, "Çok üzgünüm, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı dalgıçlar ve botlar aramalarını sürdürüyor. Bulunmasını bekliyoruz" dedi. - Bartın
Son Dakika › Güncel › Bankacı Genç Denizde Kayboldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.