Banu Güven'i Yıkan Haber - Son Dakika
Güncel

Banu Güven'i Yıkan Haber

Banu Güven\'i Yıkan Haber

Gazeteci Banu Güven'i, Bodrum'daki ağabeyiyle ilgili aldığı haber yıktı.

03.05.2012 21:45  Güncelleme: 22:00

Gazeteci Banu Güven'in, Bodrum'un Bitez beldesinde yaşayan ağabeyi Mehmet Kerim Güven, intihar etti.

47 yaşındaki arkeolog Mehmet Kerim Güven, kaldığı bağ evinin çardak demirine bağladığı iple kendini asarak canına kıydı.

Arkeolog Mehmet Kerim Güven, 4 ay önce Bitez Bağağları mevkiinde mandalina bahçesi içindeki bir bağ evini kiraladı. Güven, bağ evinde sevgilisi olduğu ileri sürülen 43 yaşındaki Ayşe Nur Güvenir ile kalmaya başladı.

Bugün saat 08.00 sıralarında sevgilisini yatakta göremeyen Güvenir, merak edip bahçeye çıktığında korkunç manzara ile karşılaştı. Sevgilisi Güven'i çardağa iple asılı olarak bulan Güvenir, hemen ipi kesip durumu 112 Acil Servis'e bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Güven'in öldüğünü belirledi. Güven'in cesedi, olay yerinde savcının yaptığı incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Sinir krizi geçiren Güvenir'se sağlık ekibi tarafından iğne vurularak güçlükle sakinleştirilebildi.

Polis, Güven'in sevgilisi ile ev sahibinin de aralarında bulunduğu 5 kişinin ifadesine başvurdu. Güvenir, ifadesinde sevgilisi ile zaman zaman tartıştıklarını ancak canına kıyması için bir neden düşünemediğini söyledi.

Güven'in, kendisini emekli SAT komandosu ve arkeolog olarak tanıttığını belirten ev sahibi Salih Balta ise ifadesinde "Kız arkadaşıyla zaman zaman ayrılıyorlardı. Son olarak bir ay önce kız arkadaşı dönmüş, tekrar birlikte kalmaya başlamışlardı" dedi.

Polis, Güven'in intihar nedeninin araştırıldığını belirterek olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Banu Güven'i Yıkan Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement