Bartın'da Kaybolan Gencin Cansız Bedeni Bulundu - Son Dakika
Güncel

Bartın'da Kaybolan Gencin Cansız Bedeni Bulundu

Bartın'da denize girdikten sonra kaybolan Muhammet Emin Çapkın'ın cansız bedeni, 1 kilometre uzaklıkta deniz yüzeyinde bulundu. Arkadaşı tarafından ihbar edilen olayın ardından Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri arama çalışması başlattı. Cenaze, otopsi için Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

30.07.2023 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BARTIN'da 2 gün önce denize girdikten sonra kaybolan Muhammet Emin Çapkın'ın (20), 1 kilometre uzaklıkta cansız bedeni bulundu.

Güzelcehisar sahili ile İnkum tatil beldesi arasındaki kumsala arkadaşı E.D. (16) ile giden Muhammet Emin Çapkın, 28 Temmuz'da öğle saatlerinde serinlemek için denize girdi. Bir anda dalgalara kapılan Çapkın, gözden kayboldu. Kumsala çıkmayı başaran E.D., durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, botlarla arama çalışması başlattı. Çapkın'ın cansız bedeni, bu sabah kaybolduğu yerden 1 kilometre uzaklıkta deniz yüzeyinde bulundu. Ekiplerce çıkarılan cenaze, otopsi için Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. (DHA)

Bartın\'da Kaybolan Gencin Cansız Bedeni Bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın'da Kaybolan Gencin Cansız Bedeni Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement