Başbakan Ahmet Davutoğlu, Üsküdar'da özel bir ortaokulu ziyaret edip öğrencilerle sohbet etti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Özel Üsküdar Sev Ortaokulu'nu ziyaretinde öğrencilerle sohbet etti.
Davutoğlu, Özel Üsküdar Sev Ortaokulu'nu ziyaret etti. Okul yetkilileri tarafından bilgilendirilen Davutoğlu, İngilizce dersi işleyen bir sınıfa girdi.
"NASIL BİR OKUL İSTERSİNİZ?"
Başbakan Davutoğlu, öğrencilere "Var mı bir isteğiniz? Mesela okulda reform yapalım. Nasıl bir okul istersiniz? Yoksa hiç okul istemez miydiniz? diye sordu.
Ahmet Davutoğlu'nun "Bir ders daha koysalar, hangi dersi isterdiniz?" sorusuna bazı öğrenciler, "Resim dersi ve beden eğitimi dersi artsın" cevabını verdi.
"İSTANBUL DERSİ KOYABİLİRİZ"
Öğrencilere "Matematiği artırmak isteyen yok mu?" sorusunu yönelten Başbakan Davutoğlu, olumlu cevabı alkışladı.
Başbakan Davutoğlu, ardından öğrencilere " İstanbul'u geziyor musunuz? İstanbul dersi koyabiliriz" önerisinde bulundu.
Sınıftan ayrılmadan önce öğrencilere ailelerine selamlarını iletmelerini isteyen Davutoğlu, öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Son Dakika › Güncel › Başbakan'dan Öğrencilere Süper Ders Önerisi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?