Başbakan Davutoğlu, Polonya'da - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu, Polonya'da

Başbakan Davutoğlu, Polonya\'da

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Polonya Başbakanı Ewa Kopacz, Türkiye-Polonya İlişkilerinin 600. Yılı Resepsiyonuna katıldı.

08.12.2014 23:09  Güncelleme: 23:26

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Polonya Başbakanı Ewa Kopacz, Türkiye-Polonya İlişkilerinin 600. Yılı Resepsiyonu'na katıldı.

Başbakan Davutoğlu ve Polonya Başbakanı Kopacz, Ulusal Opera Binası'nda düzenlenen Türkiye-Polonya İlişkilerinin 600. yılı kapanış etkinliği kapsamındaki konserin ardından aynı binada düzenlenen resepsiyona geçti.

Davutoğlu, burada mevkidaşına Ebru Sanatçısı Garip Ay'ın konser sırasında hazırladığı ve üzerinde Türkiye ile Polonya bayraklarının bulunduğu ebru eserini hediye etti. Davutoğlu, daha sonra konser veren orkestra şeflerini ve sanatçıları, Kopacz ile tanıştırdı.

Başbakan Davutoğlu, daha sonra resepsiyona katılanlarla fotoğraf çektirdi. Resepsiyona Davutoğlu'un eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile Türkiye'nin Varşova Büyükelçisi Yusuf Ziya Özcan da katıldı. - Varşova

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu, Polonya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement