Başbakan Erdoğan Belgesel Çekimine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan Belgesel Çekimine Katıldı

Başbakan Erdoğan Belgesel Çekimine Katıldı

Küçükçekmece'deki tanıtım toplantısından sonra Atatürk Havalimanı'na giden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, belgesel çekimine katıldı.

07.05.2014 20:46  Güncelleme: 21:42

Küçükçekmece'deki tanıtım toplantısından sonra, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ankara'ya hareket etmek üzere Atatürk Havalimanı'na giden Erdoğan, 2 saat süren bir belgesel çekimine katıldı.

Erdoğan'ı, havalimanına gelişinde, İstanbul Vali Yardımcısı ve Havalimanı Mülki İdare Amiri Celalettin Yüksel, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Kaplan, THY Genel Müdürü Temel Kotil ve diğer ilgililer karşıladı.

2 SAAT BELGESEL ÇEKİMİNE KATILDI

Daha sonra VIP salonuna giriş yapan Erdoğan, 2 saat boyunca burada kaldı. Başbakan'ın bu süre içerisinde bir belgesel çekimine katıldığı öğrenildi.

ERDOĞAN ÇEKİMİN ARDINDAN 19.05'TE ANKARA'YA HAREKET ETTİ

Erdoğan, çekimin ardından, özel "ANA" uçağıyla saat 19.05'te Ankara'ya hareket etti. Başbakan'ı, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Selami Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu uğurladı. Erdoğan ile birlikte, eşi Emine Erdoğan ve Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay da Ankara'ya gitti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan Belgesel Çekimine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • kara: neo ya öldümü ki belgesel bizde öle olur ya ha iyi bilmezdik genede rahmet olsun. 1 8 Yanıtla
  • ADANALI: BELGESELIN ADI NEYMIS... LODR OF THE MORT MU :) ? YOKSA BUYUK VURGUN VE KIRK HARAMILER MI ? 1 8 Yanıtla

Advertisement