Başbakan Erdoğan'ın Avukatı Konuştu - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan'ın Avukatı Konuştu

Başbakan Erdoğan\'ın Avukatı Konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 yıl önce Pınarhisar Cezaevi'nde kaldığı sürece avukatlığını yapan ve şu anda AK Parti Kırklareli Milletvekilliği görevinde bulunan Şenol Gürşan "O zamanki Pınarhisar görüntüsü Başbakanımızın gelecekte bir"...

04.12.2013 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 yıl önce Pınarhisar Cezaevi'nde kaldığı sürece avukatlığını yapan ve şu anda AK Parti Kırklareli Milletvekilliği görevinde bulunan Şenol Gürşan "O zamanki Pınarhisar görüntüsü Başbakanımızın gelecekte bir karizmatik lider, başbakan ve bir dünya lideri olacağının habercisiydi" dedi.

İHA'ya özel açıklamalarda bulunan Gürşan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Pınarhisar'da yaşadıkları anılarını anlattı. Başbakan Erdoğan'ı Pınarhisar'da sık sık ziyaret etme fırsatı bulduğunu ifade eden Gürşan, "Sayın Başbakanımız Pınarhisar'a geldiğinde ben avukatlık yapıyordum. Başbakanımız cezaevine ilk gece girdiğinde kendisini ziyaret etme fırsatım oldu. Sabaha kadar koğuşunda Türkiye üzerine ve nereden nereye gelindiği üzerine konuştuk" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ı Pınarhisar'da hafta sonları pek çok kişinin ziyaret ettiğini dile getiren Gürşan, "Hafta sonları ve hafta içleri kendilerini ziyaret ediyorduk. 4 aylık süre zarfında kendisini sık sık ziyaret ederdim. O zamanda da biz söylüyorduk, Pınarhisar halkı da söylüyordu 'Geleceğin Başbakanı' diye. Bu konuya nereden varıyorlar bilmiyorum ama bence şuradan varıyor olabilirler; Başbakanımıza vatandaşların, milletin büyük bir sevgisi var. Hafta sonları Başbakanımızı binlerce kişi ziyarete geliyordu. Hafta içi de cezaevi önünde bir hayli kalabalık oluyordu" dedi.

Başbakan Erdoğan'ı sadece Fazilet Partililerin değil, aynı zamanda MHP'lilerin ve CHP'lilerin de ziyaret ettiğini söyleyen Gürşan, "Sivil toplum kuruluşları, iş adamları, vatandaşlar, her çevreden insanlar akın akın ziyarete geliyordu. Bütün Türkiye Başbakanımızı sevmiş, kucaklamış. O zamanki Pınarhisar görüntüsü Başbakanımızın gelecekte hakikaten bir karizmatik lider, başbakan ve bir dünya lideri olacağının habercisiydi" şeklinde konuştu.

Gürşan, Başbakan'ın Trakya turu kapsamında Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ illeri ile bazı ilçelerini ziyaret edeceğini belirterek, Kırklareli'de toplam 80 tesisin toplu açılışını yapacağını aktardı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan'ın Avukatı Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement