Başbakan Konuşurken 'Hırsız Var' Pankartı Açtı - Son Dakika
Güncel

Başbakan Konuşurken 'Hırsız Var' Pankartı Açtı

Başbakan Konuşurken \'Hırsız Var\' Pankartı Açtı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hava muhalefeti nedeniyle Osmaniye'ye helikopter ile gelemeyince Adana'dan karayolu ile gelmek zorunda kaldı.

04.03.2014 10:31

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hava muhalefeti nedeniyle Osmaniye'ye helikopter ile gelemeyince Adana'dan karayolu ile gelmek zorunda kaldı. Partililer bu nedenle uzun süre meydanda beklemek zorunda kaldı ve miting akşam karanlığında yapılabildi. Erdoğan'ın konuştuğu alan girişinde 'Hırsız var' yazılı pankart açan bir kişi, partililer tarafından tartaklandı. Eski bir uzman çavuş olduğu belirtilen bu kişi, polisin müdahalesi ile kalabalığın elinden kurtarılıp yaka-paça gözaltına alındı. Başbakan Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin doğum yeri ve seçim bölgesi olan Osmaniye'de, Bahçeli'ye eleştirilerini daha ağırlıklı olarak yaptı. Miting meydanının karşısındaki 'Devlet Bahçeli Meydanı' tabelasının üzeri de bir pankart ile kapatıldı.

5 YIL ÖNCE KELEPÇELİ EYLEM YAPMIŞTI

Öte yandan miting alanının girişinde 'Hırsız var' yazılı pankart açtığı için polis tarafından gözaltına alınan kişinin işsiz 35 yaşındaki İbrahim Alıcı olduğu belirtildi. Halen Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde sorgusu devam eden eski uzman çavuş Alıcı, Habur Sınır Kapısı'ndan giriş yapan PKK'lıların serbest bırakılmasını protesto etmek için 20 Ekim 2009'da İl Emniyet Müdürlüğü binası önünde kendisini demir korkuluklara kelepçeleyerek eylem yapmıştı. İbrahim Alıcı'nın sorgusunun ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

BAŞBAKAN ERDOĞAN VALİLİK BAHÇESİNE FİDAN DİKTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, mitingin ardından Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu'yu ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Erdoğan, valilik bahçesine fidan diktikten sonra başbakanlık otobüsüyle kentten ayrıldı. Adana Havalimanı'na gelen Başbakan Erdoğan saat 21.15'te eşi Emine Erdoğan ile birlikte 'ANA' uçağıyla Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Konuşurken 'Hırsız Var' Pankartı Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement