Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Terörün sonlandırılması için atılan adımlar devam edecektir" dedi.
Bozdağ, Türk İş Birliği ve Kalkınma Ajansı Başkanlığı'nın tamamlanan çeşitli projelerinin açılışına katılmak üzere geldiği Makedonya'nın başkenti Üsküp'te, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.
Türkiye'de terörle mücadelede herkeste bir çaba ve gayret olduğunu, sorunun çözümüne yönelik önemli adımlar atıldığına işaret eden Bozdağ, terörün sona erdirilmesi yönünde olumlu bir hava yaratıldığı sırada Dağlıca ve benzeri son terör eylemlerinin meydana gelmesinin manidar olduğunu ve herkesin dikkatini çektiğini vurguladı.
Bozdağ, son olarak Kürtçe'nin eğitim kurumlarında seçmeli ders olarak konulmasına işaret ederek, "Terörün sonlandırılması için atılan adımlar devam edecektir- dedi.
Dış güçlerin terör konusundaki tutumlarına yönelik soru üzerine Bozdağ,
"Bugün uluslararası terörle mücadelede ve uluslararası boyutta terörün yalnızlaştırılmasında önemli ilerleme kaydedildi. Teröre destek önemli ölçüde zayıfladı- şeklinde yanıt verdi.
Muhabir: İbrahim Arslan
Yayıncı: Ömer Çetres - ÜSKÜP
Son Dakika › Güncel › Başbakan Yardımcısı Bozdağ Makedonya'da Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.