Manisa Belediye Başkanı Ergün, Sarıgöllü Bayanlarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Manisa Belediye Başkanı Ergün, Sarıgöllü Bayanlarla Buluştu

Manisa Belediye Başkanı Ergün, Sarıgöllü Bayanlarla Buluştu

Manisa Belediye Başkanı Ergün, Haydi Kadınlar Manisa'ya projesi kapsamında Manisa'ya gelen Sarıgöllü bayanlarla bir araya geldi.

27.11.2013 14:18  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin organizatörlüğünde sürdürülen 'Haydi Kadınlar Manisa'ya' projesi kapsamında Manisa'ya gelen Sarıgöllü bayanlarla bir araya geldi. Manisa'nın değişimini yakından gören bayanların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Ergün, Manisa'ya en uzak ilçelerden biri olan Sarıgöl'ün de büyükşehir ile birlikte değişime ortak olacağını söyledi.

Manisa Belediyesi'nin desteğiyle Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin organizatörlüğünde devam eden Haydi Kadınlar Manisa'ya projesinin bu haftaki ilk etap konukları Sarıgöllü kadınlar oldu. Manisa Belediyesi'nin kendileri için tahsis ettiği 4 otobüsle kente gelen yaklaşık 100 kişilik bayan gurubunun ilk durağı Atatürk Gençlik Merkezi oldu. Bayanlara Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu, gönüllü rehber Canan Çağlayan Akyüz ile Kadın Meclisi Üyeleri eşlik etti. Bayanların ikinci durağı olan Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu'nda Çanakkale Zaferi'nin ülkemiz ve Manisa için önemine yönelik tarihi bilgi verildi. Gezinin sabahki bölümü Mevlevihane, Ağlayan Kaya Niobe ziyaretleri ile sona erdi. Bayanlar Manisa Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi'nde verilen öğle yemeğinde ağırlanmalarının sonrasında Sultan Cami, Muradiye Camii ve Saruhan Bey Türbesi'ni gezdi.

Sarıgöllü Bayanlardan Başkan'a Büyük İlgi

Sultan Kafe'de verilen çay molasında ağırlanan Sarıgöllü bayanlara Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı. Başkan Ergün'ü alkışlarla karşılayan bayanlar, kendisinden övgü dolu sözlerle bahsetti. Başkan Ergün, öncelikle projeye dahil oldukları için Sarıgöllü hemşerilerine teşekkür ederek, "Öncelikle Manisa'ya en uzak ilçelerimizden biri olan Sarıgöl'den kalkıp buraya geldiğiniz ve projeye ortak olduğunuz için hepinize teşekkür ediyor, büyüklerimin de ellerinden öpüyorum. Bizler son yıllarda yaşadığı güzel değişim atağıyla Ege Bölgesi'nin parlayan yıldızı olan Manisa'mızın değişimini sizlerle paylaşmak istedik. Geçtiğimiz Mayıs ayından bu yana projemiz dahilinde binlerce bayan hemşerimizi Manisa'da ağırladık. Sağolsunlar onlar da sizler gibi büyük heyecan ve keyifle kentimizi gezdiler, buradan ayrılırken de kendilerini mutlu bir şekilde uğurlamanın hazzını yaşadık. Elbette amacımız yaptığımız bu güzellikleri büyükşehir kapsamında tüm ilçelerimizde, köy ve beldelerimize de yapmaktır. Biz hiçbir ayrım yapmadan her noktaya hizmet götürmeyi hedefliyoruz. Çünkü önemli olan Manisalılar'ın mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayabilmelerine olanak sağlamaktır. En önemli şey hemşerilerimizin mutluluğudur. Bunu da çok çalışarak, kimseyi ayırmadan, her noktaya eşit hizmet götürerek başarabileceğimize inanıyorum. Çok şükür ki Manisalı hemşerilerimizin hizmetlerimizden memnun olduğuna ve Manisa'da yaşamaktan mutlu olduklarına şahidiz. Allah nasip ederse bu hizmetlerimiz durmadan devam edecek. Manisamız'ı ayrım yapmadan, güzel hizmetlerle ilçeleri, köyleri ve beldeleriyle çok daha iyi noktalara taşıyacağız" dedi.

Sarıgöl'de de Değişim Yaşanacak

Konuşmasında Manisa Belediyesi'nin her ilçe, köy ve beldeye imkanlar dahilinde hizmet götürmeye çalıştığını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "İnşallah Sarıgölümüz de büyükşehrin dev bütçesinden hak ettiği payı alacak. Sarıgölümüz'ün her noktasına her türlü hizmeti götüreceğiz. Allah sağlık sıhhat verdiği sürece tüm hemşerilerimizi mutlu edecek projelerimizi, hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Sizlerle tanışmamız vesilesiyle de Belediye Başkan Adayımız Necati Selçuk kardeşimize çıktığı yolda başarılar diliyorum. Tüm Sarıgöllü hemşerilerimize benden selam söylemeniz dileğiyle" dedi. Bayanların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Ergün, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmayarak, buluşmalarını ölümsüzleştirdi. Sultan Kafe'deki sıcak ve samimi görüşmenin sonrasında Başkan Ergün'ü yine alkışlarla uğurlayan Sarıgöllü bayanlar, Ulu Cami ve Saruhan Bey Türbesi'ni ziyaret ederek gezilerine devam etti. Manisa'dan memnun bir şekilde ayrıldıklarını ifade eden bayanlar, projede emeği geçenlere teşekkür ederek Manisa'dan ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa Belediye Başkanı Ergün, Sarıgöllü Bayanlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement