Başkan Oğuz Minik Efeleri Ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Oğuz Minik Efeleri Ödüllendirdi

Başkan Oğuz Minik Efeleri Ödüllendirdi

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz Türkiye 3.Sü olan minik efeleri çeyrek altın ile ödüllendirdi.

25.06.2012 09:40

ALİAĞA, TÜRKİYE 3.SÜ OLAN MİNİK EFELERİ BAĞRINA BASTI

Geçtiğimiz hafta Nevşehir'de düzenlenen Şampiyonada İzmir'i temsil eden ve Türkiye 3. Olan Aliağa Belediyesi Helvacı Gençlik Spor Kulübü Minikler Halk Oyunları Ekibi, Aliağa'da büyük ilgi görüyor. Minik Efelere kentte kurumlar ve esnaf tarafından büyük ilgi gösteriliyor. Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Türkiye 3.sü efeleri çeyrek altın ile ödüllendirdi.

ARTIK TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUNUN VAKTİ GELDİ

Kulüp Başkanı Ali Kaya ve kulübün halk oyunları eğitmeni Serkan Kılıçoğlu ile birlikte Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz'u ziyaret eden Helvacı Gençlik Spor Kulübü Minikler Halk Oyunları Ekibi oyuncularını Başkan Oğuz çeyrek altın ile ödüllendirdi. Ekipte yer alan her öğrenciye birer çeyrek altın takıp kutlayan Başkan Oğuz, "Artık Türkiye şampiyonluğunun vakti geldi" dedi.

BAŞKAN OĞUZ'DAN MİNİK EFELERE HEM ÖĞÜT HEM TEŞEKKÜR

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, ziyarette minik efelerle yakından ilgilenerek, "Türkiye 3.lüğü de çok önemli bir başarı. Her yarışmada dereceye girerek bizleri, kentimizi, ailenizi gururlandırıyorsunuz. Aliağa'yı, bizleri başarıyla temsil ediyorsunuz ve sürekli iyi dereceler elde ediyorsunuz. Bundan daha güzel bir mutluluk olamaz. Sizleri yürekten kutluyorum" dedi.

3 KEZ ÜST ÜSTE EGE BÖLGESİ ŞAMPİYONU OLDULAR

Geçtiğimiz Nisan ayında Zeybek oyunuyla İzmir il Şampiyonu olup, Türkiye Şampiyonasında İzmir'i temsil etmeye hak kazanan Aliağa Belediyesi Helvacı Gençlik Spor Kulübü Minikler Halk Oyunları Ekibi, hafta sonu Türkiye Halk Oyunları Federasyonu, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Avanos Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Türkiye Minikler Halkoyunları Final Yarışmaları'nda İzmir'i temsil etmiş ve "Minikler Geleneksel Düzenlemesiz Dal" kategorisinde üçüncülük kazandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Oğuz Minik Efeleri Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement