Başkan Öz'den Amatör Spor Kulüplerine Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Başkan Öz'den Amatör Spor Kulüplerine Tam Destek

Başkan Öz\'den Amatör Spor Kulüplerine Tam Destek

Kartal ve Çevre Amatör Spor Kulüpleri Birliği (KASK), amatör spor kulüplerine verdiği destekten dolayı Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’e teşekkür etti.

28.01.2014 11:44

Kartal ve Çevre Amatör Spor Kulüpleri Birliği (KASK), amatör spor kulüplerine verdiği destekten dolayı Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'e teşekkür etti.

Kartal ve Çevre Amatör Spor Kulüpleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nasır Süleymanoğlu ve KASK Kurucusu-Bulvarspor Başkanı Adnan Balcı, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e amatör spor kulüplerine verdiği destek için teşekkür etti. KASK Yönetim Kurulu Başkanı Nasır Süleymanoğlu, "Bizler de amatör kulüpler olarak başkanımızın bizlere verdiği büyük maddi ve manevi desteğin karşılığı olarak Kartal Amatör Spor Kulüpleri Birliği'ne bağlı şampiyon spor kulübü temsilcileriyle beraber aldığımız kupalarımızla belediye başkanımız Op. Dr. Altınok Öz'ü makamında ziyaret ederek gururlandırdık. Aldığımız maddi ve manevi desteğin gururunu hep birlikte yaşıyoruz" diye konuştu.

KASK'ın 2005 yılında şu anda Bulvar Spor Kulübü Başkanı olan Adnan Balcı tarafından kurulduğunu belirten Nasır Süleymanoğlu, "Kuruluş amacımız birlik, beraberlik ve diğer kulüplerle dostluğu sağlamaktır. İstanbul Amatör Spor Federasyonu'nda 39 ilçede 720 amatör spor kulübü bulunuyor. Kartal (KASK) olarak çok faydalı ve başarılı bir birliğiz. 39 ilçede örnek gösterilen bir ilçeyiz. Süper amatörde Kartal Belediyespor, Çavuşoğlu Spor ve Bulvarspor takımlarımız mücadale ederken, amatör lig'lerde de Yakacık Spor, Soğanlık Spor, Altınordu Spor, Yunus Spor, Kartal Gücü Spor, Kartal Yuvası Spor, Cevizli Anadolu Spor, Cevizli Gençlergücü Spor, Kurfalı Spor, Uğur Mumcu Spor, Atalar Spor, Marmara Karayolları Spor kulüplerimiz mücadele etmektedir. Belediye başkanımız Altınok Öz'e amatör futbol spor kulüplerine verdiği destek için çok teşekkür ediyoruz. Belediye başkanımız göreve geldiği günden bu güne kadar maddi ve manevi olarak spor malzeme yardımı, servis, ulaşım, elektrik, doğalgaz gibi tüm ihtiyaçlarımızı karşılamıştır. Böyle bir belediye başkanına sahip olduğumuz için kendimizi çok şanslı görüyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Öz'den Amatör Spor Kulüplerine Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement