Başkan Toprak'tan Teşekkür Mesajı - Son Dakika
Güncel

Başkan Toprak'tan Teşekkür Mesajı

Başkan Toprak\'tan Teşekkür Mesajı

Adıyaman’ın Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, AK Parti Adıyaman 6. olağan kongresi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

25.12.2017 17:01

Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, AK Parti Adıyaman 6. olağan kongresi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Toprak kongreyle ilgili yayımladığı mesajında, "Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz AK Parti Adıyaman 6. olağan kongresini gerçekleştirdik. Bu kongrenin hayırlara vesile olmasını ve ülkemize, Adıyaman'ımıza, Kahta'mıza hayırlı olmasını diliyorum. Bizler hep birlikte, millete hizmet yolunda yürümeye devam edeceğiz. Hep birlikte büyük milletimize hizmet etmeye ve 2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Kongremize katılarak bizleri onurlandıran Başbakan Binali Yıldırım'a, TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın'a Adıyaman milletvekillerimize, AK Parti Kahta ilçe teşkilatına, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza ve AK Parti gönül veren herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Toprak'tan Teşekkür Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement