Başkent Futbol Turnuvası Kuraları Çekildi - Son Dakika
Güncel

Başkent Futbol Turnuvası Kuraları Çekildi

Başkent Futbol Turnuvası Kuraları Çekildi

Başkent Futbol Turnuvası Kuraları ÇekildiTürkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi ilk defa Ankara takımları arasında oynanacak olan futbol turnuvası kuraları çekildi.

22.08.2016 16:39

Başkent Futbol Turnuvası Kuraları Çekildi

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi ilk defa Ankara takımları arasında oynanacak olan futbol turnuvası kuraları çekildi.

TSYD Ankara Şubesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek Başkent Futbol Turnuvası 26-27 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Bugün çekilen kuraya TSYD Ankara Şubesi başkanı Kerem Öncel, MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Tuna Yılmaz, Hacettepespor Genel Sekreteri Ergun Maraşlı, Bugsaşspor Kulüp Müdürü Nuri Dinç ve Etimesgut Belediyespor sportif direktörü Yılmaz Bal katıldı.

Kura çekimine katılan kulüp yetkilileri birbirlerine başarılar dileyerek kuralar çekildi. Kura sonunda Bugsaşspor-Hacettepespor. MKE Ankaragücü-Etimesgut Belediyespor takımları eşleşti. İlk maç, 26 Ağustos saat 18-00'de Bugsaşspor-Hacettepespor. İkinci maç ise MKE Ankaragücü-Etimesgut Belediyespor arasında oynanacak. Final ve üçüncülük maçı ise 28 Ağustos tarihinde aynı saatlerde oynanacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkent Futbol Turnuvası Kuraları Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement