Bayırbucak'a 8 Tır Yardım - Son Dakika
Güncel

Bayırbucak'a 8 Tır Yardım

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Bayırbucak'a 8 tır yardım Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk'ün açıklaması Törene katılanların dua etmesi ve yardım tırlarının uğurlanması Bayırbucak'a 8 tır yardım Nevşehir İl Müftülüğü tarafından toplanan 8 tır un ve patates, Bayırbucak'a gönderildi.

28.03.2016 17:37

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Bayırbucak'a 8 tır yardım

Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk'ün açıklaması

Törene katılanların dua etmesi ve yardım tırlarının uğurlanması Bayırbucak'a 8 tır yardım

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından toplanan 8 tır un ve patates, Bayırbucak'a gönderildi.

Nevşehir İl Müftülüğünce hazırlanan 8 tır gıda malzemesi, Suriye'nin Bayırbucak bölgesine gönderildi.

Nevşehir Belediyesince yaptırılmakta olan Müftülük Külliyesi inşaat alanında düzenlenen uğurlama töreni öncesi gazetecilere açıklamada bulunan İl Müftüsü Yakup Öztürk, yardım tırlarının un ve patates taşıdığını bildirdi.

Suriye'de yaşanan insanlık dramına Türkiye'nin seyirci kalmadığını vurgulayan Öztürk, daha önce ildeki camilerde toplanan 160 bin liranın Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığıyla savaş mağdurlarına ulaştırıldığını belirtti.

Öztürk, hayırseverlerin katkılarıyla toplanan yardım malzemelerini taşıyan 8 tırın ardından kampanya çerçevesinde yeni yardım konvoylarının da gönderilmesi için çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.

Yardım tırları, Öztürk'ün yaptığı duanın ardından Bayırbucak'a uğurlandı.

Uğurlama törenine, AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Vali Mehmet Ceylan, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, daire müdürleri ve hayırseverler katıldı.

Bayırbucak\'a 8 Tır Yardım
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bayırbucak'a 8 Tır Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement