BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Açıklaması - Son Dakika
Güncel

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Açıklaması

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Açıklaması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Nevzat Köseoğlu'nun asrın en önemli fikir ve münevver şahsiyetlerinden birisi olduğunu söyledi.

10.10.2013 16:12

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Nevzat Köseoğlu'nun asrın en önemli fikir ve münevver şahsiyetlerinden birisi olduğunu söyledi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici; Türk milliyetçiliği fikrinin en önemli fikir babalarından Nevzat Köseoğlu'nun ardından, başsağlığı mesajı yayınladı.

Destici mesajında şunları kaydetti:

" Türkiye'nin değerli yayıncılarından siyaset, fikir ve gönül adamlarından Nevzat Kösoğlu'nun, bu sabaha karşı Ankara'da vefat ettiğini derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Türk ilim, kültür ve irfan hayatına değerli yazıları, araştırmaları ile büyük değerler katan Ötüken Neşriyat'ın da kurucularından olan Nevzat Kösoğlu, bu asrın en önemli fikir ve münevver şahsiyetlerinden birisi idi.

Cenab-ı Allah'ın kendisine bahşettiği 72 yıllık ömrü inandığı davasına hizmet için, milli ve manevi değerlerimizin yaşatılması, yeni nesillere öğretilmesi ve korunmasına vakfetti.

Neslinin önemli ve adından sık sık söz ettiren fikir adamlarından birisi olan Nevzat ağabeyimiz; Bir devrin aynı zamanda mağdurlarından olmuştur. Fikri olgunluğundan asla taviz vermeyen bir şahsiyet olarak Türk İslam Kültür ve Medeniyetinin Yeniden İhyası için yaşamış ağabeyimiz, bir çok eseri ile milli ve manevi değerlere sahip gençliğin ve akademik kesimlerin öncülerinden rehberlerinden olmuştur.

Kendisine Cenab-ı Allah'tan rahmet ve mağfiret etmesini niyaz ederken, ailesine, yakınlarına ve Türk fikir hayatının müdavimlerine, Türk Ocakları Genel Merkezi'nin değerli yöneticilerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Nur içinde yatsın". - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement