Bergama'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Bergama'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

Bergama\'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

İzmir'in Bergama ilçesinde polis ekipleri, metruk bir binada uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisine ulaştı. Yapılan baskında uyuşturucu satışı yapan bir kişi ile alıcı olarak gelen 3 kişi suçüstü yakalandı. 3 kişi serbest bırakılırken, satıcı ise tutuklandı.

24.10.2023 03:05  Güncelleme: 03:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in Bergama ilçesinde polis ekiplerinin fiziki takibin ardından metruk bir binaya yaptığı baskında uyuşturucu sattığı belirlenen Y.A. ile alıcı olarak gelen 3 kişi suçüstü yakalandı. Mahkemeye çıkarılan Y.A. tutuklandı.

?Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçede metruk bir binaya uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Harabe şeklindeki bina ekipler tarafından gözetim altına alındı. Yapılan çalışmalar sonucunda, Y.A. isimli bir şüphelinin metruk binada uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edildi. Y.A.'nin binada olduğu bir sırada içeri 3 kişinin girdiğini belirleyen ekipler, operasyon yaptı. Yapılan baskında uyuşturucu satışı yapan Y.A., ile alıcı olarak geldiği saptanan 3 kişi gözaltına alındı. Yapılan sorgulamanın ardından haklarında işlem yapılan 3 kişi serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen Y.A. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bergama'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement