Bergama'da Uyuşturucu Operasyonunda Gizlenen Madde Şaşırttı - Son Dakika
Güncel

Bergama'da Uyuşturucu Operasyonunda Gizlenen Madde Şaşırttı

Bergama\'da Uyuşturucu Operasyonunda Gizlenen Madde Şaşırttı

İzmir'in Bergama ilçesinde polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda arama yapılan evlerden birinde uyuşturucu maddenin bilgisayarın kasasına gizlendiği ortaya çıktı. Operasyonda 1 kilo 538 gram kokain, 97 gram skunk ve 21 gram esrar, 5 gram skunk ve 2 gram kokain ele geçirildi. Bir kişi tutuklandı, diğer şüpheli ise aranıyor.

20.07.2023 20:22  Güncelleme: 20:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in Bergama ilçesinde polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda arama yapılan evlerden birinde uyuşturucu maddenin bilgisayarın kasasına gizlendiği ortaya çıktı. 1 kişinin yakalandığı, 1 kişinin de arandığı operasyonda 1 kilo 538 gram kokain, 97 gram skunk ve 21 gram esrar, 5 gram skunk ve 2 gram kokain ele geçirildi.

?Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları ile dün H.A. ile Ş.Ö.'nün evlerine uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonlarda H.A.'nın motosikletinde 1 kilo 536 gram kokain ve 95 gram skunk ele geçirdi. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada ise bilgisayar kasasına gizlenmiş 21 gram kubar esrar, 5 gram skunk ve 2 gram kokain ele geçirildi.Operasyonda yakalanan H.A., polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Adresinde bulunamayan Ş.Ö. hakkında ise 'uyuşturucu imal ve satmak' suçundan yakalanması için talimat çıkarıldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bergama'da Uyuşturucu Operasyonunda Gizlenen Madde Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement