Beşiktaş Avrupa Mesaisine Başladı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Avrupa Mesaisine Başladı

Ali DANAŞ - İSTANBUL / DHA Medipol Başakşehir'i 2-0 ile geçerek 4 haftada 3. galibiyetine ulaşan Beşiktaş Avrupa mesaisine başladı.

14.09.2015 14:22

Ali DANAŞ - İSTANBUL/ DHA

Medipol Başakşehir'i 2-0 ile geçerek 4 haftada 3. galibiyetine ulaşan Beşiktaş Avrupa mesaisine başladı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Arnavutluk ekibi Skenderbeu ile deplasmanda karşılaşacak olan Siyah beyazlılar bu sabah rejenerasyon idmanı yaptı.

Takım halinde ısınma koşusu ile başlayan idmanda Başakşehir maçında forma giyen oyuncular dinlenme idmanının ardından antrenmanı tamamladı.

Diğer oyuncular pasa dayalı top kapma ve sonrasında duran top ve kanat organizasyonu çalıştı. İdman şut çalışması ile sona erdi.

Dünkü maçta sakatlığı nüksederek karşılaşmayı tamamlayamayan ve bir hafta takımdan ayrı kalacağı açıklanan Oğuzhan'ın yanı sıra tedavi süreçleri devam eden Veli ve Tolgay idmanda yer almadı.

Beşiktaş, Skenderbeu maçının hazırlıklarına yarın akşam yapacağı idman ile devam edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Avrupa Mesaisine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement