Beşiktaş Kondisyon Çalıştı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Beşiktaş Kondisyon Çalıştı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Beşiktaş Kondisyon Çalıştı

Beşiktaş, Süper Lig'in 2. yarı kamp çalışmalarına Antalya'nın Belek bölgesi Gloria Sports Arena'da bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş, Süper Lig'in 2. yarı kamp çalışmalarına Antalya'nın Belek bölgesi Gloria Sports Arena'da bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, streching çalışması ve istasyon koşuları ile başladı. Pas çalışması, 5'e 2 çalışması, dar alanda oyun ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, kamp çalışmalarını saat 17.00'de oynayacağı Skenderbeu hazırlık maçı ile tamamlayacak ve özel uçakla İstanbul'a dönecek.

(İHA)

Kaynak: İHA