Beşiktaşlı Uğur Boral'ın İç Menisküsünde Yırtık Olduğu Öğrenildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiktaşlı Uğur Boral'ın İç Menisküsünde Yırtık Olduğu Öğrenildi

15.11.2014 13:52

İstanbul / DHA Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

İstanbul/ DHA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik direktör Slaven Bilic'in yardımcıları yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik ağırlıklı gerçekleştirildi. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Streching çalışması ve pas çalışması yapıldı. Dar alanda kontrol pas ve pres çalışması sonrası 3 grup halinde yarım sahada değişmeli olarak çift kale maç yapıldı. Antrenman kondisyon koşuları ile sona erdi.

Antrenmana milli takımlarda olan Olcay Şahan, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Gökhan Töre, İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Pedro Franco, Tomas Sivok ile salonda çalışan Tolga Zengin katılmadı.

Ayrıca, dün akşam yapılan antrenmanda sakatlanan ve bu sabah Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde MR'ı çekilen Uğur Boral'ın iç menisküsünde yırtık olduğu tespit edildi.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 11.00 ve 16.00'da basına kapalı yapacağı antrenmanlarla devam edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaşlı Uğur Boral'ın İç Menisküsünde Yırtık Olduğu Öğrenildi - Son Dakika


Advertisement