Beyoğlu'nda Bara Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu'nda Bara Silahlı Saldırı

Beyoğlu\'nda Bara Silahlı Saldırı

Beyoğlu'nda, bir bar önünde meydana gelen silahlı saldırıda Mustafa Gümüştaş hayatını kaybetti.

11.04.2012 09:09  Güncelleme: 09:19

Beyoğlu'nda, bir bar önünde meydana gelen silahlı saldırıda Mustafa Gümüştaş göğsünden aldığı kurşunla hayatını kaybetti. Olayda 5 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerinden kaçan saldırgan izini kaybettirdi. Olay yerinde çok sayıda boşkovan ve 1 adet silah bulundu.

Odakule Meşrutiyet Caddesi üzerinde 69 numaralı binada bulunan bir bar önünde saat 05.00 sıralarında art arda silah sesleri duyuldu. İddiaya göre kimliği belirlenemeyen 35 yaşlarındaki bir kişi alkollü olduğu için bara alınmadı. Kısa süre sonra silahlı olarak geri dönen bu kişi bar çalışanları ve müşteriler üzerine yaylım ateş açtı. Hedef gözetmeksizin yapılan saldırıda 6 kişi vuruldu.

Göğsünden aldığı kurşunla ağır yaralanan Mustafa Gümüştaş'a olay yerinde müdahale edildi. Ambulansa konulan yaralıya hastaneye götürülürken de müdahale sürdü. Gümüştaş kaldırıldığı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yaralıların 4'ü taksi ve özel araçlarla aynı hastaneye götürüldü. Hayati tehlikeleri olmayan yaralıların tedavileri sürüyor. Taksim Eğitim'deki yaralıların Birol Sezgin, Türkay Demir, Hüseyin Güner ve Ahmet Koca olduğu öğrenildi. 64 yaşındaki Hüseyin Güner'in taksici, diğerlerinin de bar çalışanı olduğu belirtildi. Ambulans ile Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve müşteri olan Mahmut Taylan Çorte'nin sağ bacağına isabet eden kurşun yarası yüzünden tedavisi sürüyor. Çatışmanın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Barın bulunduğu cadde yaya ve araç trafiğine emniyet şeridi çekilerek kapatıldı. Polis, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarına el koyarak saldırıyı gerçekleştiren kişinin kimliğini tespit etmeye çalışıyor. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin barın eski müşterilerinden olduğu, ancak isminin bilinmediği bilgisine ulaşıldı.

OZ-SK(HE) - İstanbul/ Beyoğlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beyoğlu'nda Bara Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement