Beytüşşebap Kaymakamı, Dağa Çıkan Çocukların Ailelerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Beytüşşebap Kaymakamı, Dağa Çıkan Çocukların Ailelerini Ziyaret Etti

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez, son 15 gün içerisinde dağa çıkıp PKK'ya katılan 3 çocuğun ailesini ziyaret etti.

20.04.2014 14:32

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez, son 15 gün içerisinde dağa çıkıp PKK'ya katılan 3 çocuğun ailesini ziyaret etti. Kaymakam Dönmez, "Aileler, çocuklarının dağa gitmesinden dolayı mutlu değiller. Biz de onların yanında olduğumuzu, onlar ve çocukları için yapabileceğimiz ne varsa, en azından yanlarında olduğumuzu göstermek adına, destek için ziyaret ettik" dedi.

Ziyaret ile ilgili Kaymakamlık internet sitesine konulan haberde, Kaymakam'ın kurum amirleri ile birlikte PKK tarafından kandırılarak dağa götürülen çocukların ailelerini ziyaret ettiği belirtilerek şöyle denildi:

"Bu ziyaret esnasında ailelerin üzüntüleri paylaşıldı. Kaymakam Dönmez, bu duruma müdahale için Kaymakamlık açısından ne gerekiyorsa yapılacağını belirtti. Ayrıca her konu için bu ailelere kapısının açık olduğu, sorunları ile yakından ilgileneceğini belirtildi."  Ziyaret ile ilgili fotoğraflar da internet sitesinde paylaşıldı.

'AİLELER DAĞA GİTMELERİNDEN MUTLU DEĞİL'

Beytüşşebap Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez, konu ile ilgili DHA muhabirine yaptığı açıklamada, ziyaretler kapsamında 3 aileyi ziyaret ettiklerini belirterek şunları söyledi:

"Çocukları son günlerde dağa çıkan aileleri ziyaret ettik. Açıkçası biz ailelerin üzüntülerini paylaşalım diye ziyaret ettik. Çünkü, aileler çocuklarının dağa gitmesinden dolayı mutlu değiller. Biz de onların yanında olduğumuzu, onlar ve çocukları için yapabileceğimiz ne varsa, en azından yanlarında olduğumuzu göstermek adına destek için ziyaret ettik."

Geçmişte çocukları dağa çıkan aileleri de ziyaret ettiklerini belirten Kaymakam Dönmez,  "Ama bu çocuklar yakın zamanda çıktıkları için, olay sıcak olduğu için hemen ziyaretlerine gittik. Daha önce çocukları dağa çıkanları da ziyaret etmiştik ancak haber yaptırmamıştık. Bu çocuklar 15 gün içinde örgüte katılmışlar o nedenle sıcağı sıcağına ailelerini ziyaret ettik" diye konuştu. - Şşebapşırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beytüşşebap Kaymakamı, Dağa Çıkan Çocukların Ailelerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement