Bilal Erdoğan: Bu Sonucu Kimse Beklemiyordu - Son Dakika
Güncel

Bilal Erdoğan: Bu Sonucu Kimse Beklemiyordu

Bilal Erdoğan: Bu Sonucu Kimse Beklemiyordu

Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre AK Parti iktidarının ezici bir üstünlükle yeniden iktidar olmasını değerlendiren Bilal Erdoğan, "Bu sonucu kimse beklemiyordu" dedi.

02.11.2015 11:11  Güncelleme: 11:37

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, "İnşallah bu seçim sonuçları da ülkemizin barışına, huzuruna ve artık hakikaten ekonomik kalkınmasının, gelişmesinin devamına katkıda bulunsun diye dua ediyoruz" dedi.

"ORTAK DEĞERLER ETRAFINDA BİRLEŞMENİN ZAMANI GELDİ"

Doktorasını tamamlamak üzere İtalya'ya hareketinden önce Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda AA'ya seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, halkın her zaman en doğru kararı verdiğini ve hep ferasetli davrandığını söyledi.

"İnşallah bu seçim sonuçları da ülkemizin barışına, huzuruna ve artık hakikaten ekonomik kalkınmasının, gelişmesinin devamına katkıda bulunsun diye dua ediyoruz" diyen Erdoğan, artık insanların birbiriyle hoş olmayan, incitici tarzdaki yaklaşımlarından uzaklaşarak, bu ülkedeki ortak değerler etrafında birleşmesinin zamanının geldiğini ifade etti.

Erdoğan, Türkiye'nin büyük bir potansiyeli ve alması gereken mesafesi olduğunu belirterek, "İnşallah bu seçim, bunun tekrar kapısının açılmasına vesile olur ve Türkiye'nin gelişmesi, büyümesi, bölgesinde daha büyük rollerin sahibi olmasının yeniden bir ateşleyicisi olan bir seçim sonucu olur diye ümit ediyorum" değerlendirmesini yaptı.

"BU SONUCU KİMSE BEKLEMİYORDU"

Bilal Erdoğan, "Seçimde bu sonucu bekliyor muydunuz?" şeklindeki soru üzerine de "Bu sonucu kimse beklemiyordu. Bu sonuç Allah'ın ülkemize bir takdiri, Allah'ın ülkemize bir nimeti adeta. Birliğimizi, kenetlenmemizi artırmak için bize bir şans daha tanıması adeta. Öyle düşünüyorum" diye konuştu.

Dün akşam Bağdat Caddesi'nde seçim kutlamasına katılmasına ilişkin görüntülerin sosyal medyada yer aldığının hatırlatılması üzerine Erdoğan, "Evet bunu kutlamak istedik. Ailece çıktık. Hakikaten AK Parti'ye gönül veren bir sürü insanla beraber olduk. Güzel bir akşam oldu" şeklinde konuştu.

Açıklamanın ardından Bilal Erdoğan, eşi Reyyan Erdoğan ve çocukları, THY'nin tarifeli seferiyle İtalya'ya gitti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bilal Erdoğan: Bu Sonucu Kimse Beklemiyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • maselz: kendisi bile şaşırmış ulan çaldık Ha çaldık bu millet yine bize verdi diyor. 21 4 Yanıtla
  • MANAUE: BİRAZ OY ÇALALIM DERKEN, ABARTMIŞ SİZİNKİLER.... 16 9 Yanıtla
    Mardinliiii: Sen kimsn lan kurban olun bilale 5 11 kirsehirli: Tabi caldi diyeceksiniz kendinizi avutun oyle 6 6 kirsehirli: Tabi caldi diyeceksiniz simdide kendinizi avutun oyle 4 5 @SANANE@: Sizin gibi körler varken kandırmak kolay 2 6
  • buz oglan: Baba ni da al get hile ile gelen cile ile gider 20 4 Yanıtla
  • TÜRKÜCÜ DEGİL ÜLKÜCÜ: Bilal bey siz beklemiyordunuz ama biz bekliyor ve biliyorduk. Sülalemizin 1milyondan fazla oyu var hepsi size helal olsun. en az %47 ile babanizi başa getirecegimize söz vermiştik. 3 20 Yanıtla
  • gül: Evet Bilal oğlum sabah akşam ağzılarının dolusu hatta salyaları aka aka Ak partiye küfredenlerin partisini baş aşağı ettik şükür inşallah bundan sonra adam olup nasıl siyaset yapılır öğrenirler 6 16 Yanıtla
  • tc: evet beklemiyordun..bir iki gemi daha yaparsın bu arada... 19 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement