Bodrum'da Deniz Çöpleri İzleme Programı İkincisi Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Deniz Çöpleri İzleme Programı İkincisi Gerçekleştirildi

Bodrum\'da Deniz Çöpleri İzleme Programı İkincisi Gerçekleştirildi

Bodrum Belediyesi ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Muğla Şubesi tarafından düzenlenen Deniz Çöpleri İzleme Programı'nın ikincisi, Yalı Mahallesi Gerenkuyu Halk Plajı'nda gerçekleştirildi. Temizlik etkinliğine öğrenciler ve otellerin yanı sıra belediye ekipleri de katıldı. Toplamda 17 kilogram çöp toplandı.

22.09.2023 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediyesi ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Muğla Şubesinin ortaklaşa organize ettiği Deniz Çöpleri İzleme Programının ikincisi yapıldı.

Bodrum Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Avrupa Çevre Ajansı girişimi olan Deniz Çöpü İzleme Programı kapsamında Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Muğla Şubesi iş birliğinde Yalı Mahallesi Gerenkuyu Halk Plajı'nda temizlik çalışması gerçekleşti.

Temizlik etkinliğine Yalı Mahallesi Çiftlik Mustafa Yazıcı İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile çevredeki oteller katıldı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ile zabıta personellerinin de bulunduğu temizlik çalışması sonunda Çiftlik Mustafa Yazıcı İlkokulu öğrencilerine sandviç ve meyve suyu ikramında bulunuldu.

Temizlik çalışmaları sonunda 17 kilogram çöp toplandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Deniz Çöpleri İzleme Programı İkincisi Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement