Bodrum Sokakları Atletlerle Renklendi - Son Dakika
Güncel

Bodrum Sokakları Atletlerle Renklendi

Bodrum Sokakları Atletlerle Renklendi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, 'Herkes Bodrum'a Koşuyor' sloganıyla 'Global Run 2014' adlı yol yarışması düzenlendi.

27.04.2014 14:55

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, 'Herkes Bodrum'a Koşuyor' sloganıyla 'Global Run 2014' adlı yol yarışması düzenlendi. Profesyonellerin dışında amatör sporcuların da katıldığı yarışmada, renkli görüntüler oluştu.

Atletizm Federasyonu, Bodrum Belediyesi, Arkas Turizm ve Seyahat Acentesi A.Ş. ve Antrenman Yap'ın organizasyonunda, 'Herkes Bodrum'a Koşuyor' sloganıyla 'Global Run 2014' adlı yol yarışı düzenlendi. İki hafta önce İngiltere'de düzenlenen Londra Maratonu'na katılan bedensel engelli milli maratoncu Yavuz Şap ile Nihat Demir'in de aralarında bulunduğu 790 sporcu, yarışta yer aldı. Ayrıca yarışmaya Bodrum'da yaşayan ve tatile gelen yabancılar da katıldı. Yarışmacılar Gemi Yanaşma İskelesi'nden başlayarak Atatürk Caddesi, Neyzen Tevfik Caddesi Tepecik Camii, Denizciler Derneği, Barlar Sokağı ve Halikarnas Disko güzergahında 3 tur atıp, 15 kilometre koştu. Bazı anne ve babaların çocukları bebek arabasında iken koşuya katıldığı görüldü.

Yarışmada, Genel Klasman Erkeklerde Milli Atlet Bekir Karayel, kadınlarda da yine milli sporcu Fatma Hacıköylü 1'inciliği kazandı. Yarışmadan sonra düzenlenen ödül töreninde 12 kategoride ilk üç dereceye giren sporculara 'gemi ile Karayipler ve Avrupa seyahati', '4 günlük İstanköy ve Samos seyahatleri', 'İphon5', 'İpad' ve 'Nike Airmax' koşu ayakkası ödülleri verildi. Yarışa katılan ve parkuru tamamlayan herkese anı madalyası ve başarı belgesi verildi. Yarışmadan elde edilen gelirin tamamının Toplum Gönüllüleri Vakfı'na bağışlandığı açıklandı. Yarışmaya katılanlar Bodrum Panosu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Sokakları Atletlerle Renklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement