6 Çocuk Annesi Boşandığı Eşi Tarafından Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

6 Çocuk Annesi Boşandığı Eşi Tarafından Öldürüldü

6 Çocuk Annesi Boşandığı Eşi Tarafından Öldürüldü

Aydın'ın Didim ilçesinde 6 çocuk annesi Sultan Sarı, boşandığı eşi Erdal A. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Cani koca, Sarı'yı öldürdükten sonra olay yerinden kaçtı.

31.12.2015 18:49  Güncelleme: 19:22

Aydın'ın Didim ilçesinde 40 yaşındaki Sultan Sarı, boşandığı eşi Erdal A. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olayın ardından kaçan Erdal A. polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

6 ÇOCUK ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ

Dördü ilk eşinden altı çocuk annesi Sultan Sarı, ikinci evliliğini yaptığı 44 yaşındaki Erdal A.'dan da 6 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Erdal A., bugün konuşmak için saat 15.30 sıralarında boşandığı eşi Sarı'nın Efeler Mahallesi, 1347 Sokak'taki bir apartmanın üçüncü katındaki evine gitti. İkili arasında iddiaya göre müşterek çocuklarının bakımı konusunda tartışma çıktı.

ÖLDÜRÜP KAÇTI

Bu sırada çiftin 11 yaşındaki oğulları ve 9 yaşındaki kızları evden ayrıldı. Tartışmanın uzaması üzerine Erdal A., genç kadını yanında getirdiği bıçakla vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Kanlar içinde kalan Sultan Sarı yere yığılırken, Erdal A., olay yerine geldiği otomobiliyle kaçtı.

KOMŞULAR HABER VERDİ

Gürültüleri duyan komşuların haber vermesi üzerine gelen polis ekiplerinin öldüğünü belirledikleri Sultan Sarı'nın cesedi, savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından kesin ölüm nedenini tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayın ardından apartman sakinlerinin ve çiftin çocuklarının ifadelerine başvuran polis, Erdal A.'yı kısa sürede saklandığı bir evde yakalayıp gözaltına aldı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 6 Çocuk Annesi Boşandığı Eşi Tarafından Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Quantum : 6 çocuktan sonra kime verecekti ki hak etmiş 1 6 Yanıtla
  • 3535: Allah rahmet eylesin yazık yazık şimdi o çocuklar anasız kaldı katil ise ömür boyu hapishanede..biraz düşünmek lazım bu toplum nereye gidiyor böyle 6 0 Yanıtla
  • ferid.: Hayvanın yapmadığı şeyi insan dediklerimiz yapıyor. . 4 0 Yanıtla
  • Aydinli: 6 çocuk daha annesi kaldı. :( 2 0 Yanıtla
  • SİYAH: daha ne kadar bu vahşet devam edecek ????? 1 0 Yanıtla

Advertisement