Bozkır: İnşallah Yarın Akşam İstanbul İl Başkanlığının Çatısına Çıkacağız - Son Dakika
Güncel

Bozkır: İnşallah Yarın Akşam İstanbul İl Başkanlığının Çatısına Çıkacağız

Bozkır: İnşallah Yarın Akşam İstanbul İl Başkanlığının Çatısına Çıkacağız

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, "İnşallah yarın akşam İstanbul İl Başkanlığının çatısına çıkacağız. Kutlayacağız. Oynayacağız. Davul çalacağız" Haber-Kamera: Özgür ARSLAN İstanbul / DHA Seçimlere birgün kala siyasi partilerin çalışmaları devam ediyor.

06.06.2015 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır,

"İnşallah yarın akşam İstanbul İl Başkanlığının çatısına çıkacağız. Kutlayacağız. Oynayacağız. Davul çalacağız"

Haber-Kamera: Özgür ARSLAN İstanbul/ DHA

Seçimlere birgün kala siyasi partilerin çalışmaları devam ediyor.

AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığı Beyoğlu'nda bir miting düzenledi. Kasımpaşa parkında gerçekleşen mitinge AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır'ın yanı sıra Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adaylarından Ahmet Hamdi Çamlı da katıldı.

AB Bakanı Volkan Bozkır yaptığı konuşmada mitinge katılanlardan AK Parti için destek istedi. Bozkır, "Biz bu seçimi kazanacağız. Bizim ne umurumuzda o barajı geçmiş mi geçmemiş mi. Yüzde 10 mu almışlar yüzde 22 mi almışlar. Biz işimize bakarız. İktidar oluruz. İnşallah yarın akşam İstanbul İl Başkanlığının çatısına çıkacağız. Kutlayacağız. Oynayacağız. Davul çalacağız" dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da ? Cumhurbaşkanımız diyor ki. Öyle bir yeni sistem kuralım ki belediye başkanımızdan istediğiniz bütün hizmetlere ulaşılabilsin. Hükümetten de milletvekillerinden de muhataplarımız belli olsun. ve memleket koalisyona ve kaosa düşmesin. Bunun için en küçük bir oya dahi ihtiyacımız var. Son 45 gündür Beyoğlu'nda dokunulmadık insan bırakmadık. Allah bizi utandırmayacak. ve yine Beyoğlu'ndan Recep Tayyip Erdoğan'a selamımızı göndereceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bozkır: İnşallah Yarın Akşam İstanbul İl Başkanlığının Çatısına Çıkacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement