Bucaspor'da Deniz Şoku - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bucaspor'da Deniz Şoku

Bucaspor\'da Deniz Şoku
12.08.2015 14:19

Yeni sezon hazırlıklarını Kaynaklar Tesisleri'nde sürdüren Bucaspor'un gurbetçi golcüsü Deniz Pero, takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

Yeni sezon hazırlıklarını Kaynaklar Tesisleri'nde sürdüren Bucaspor'un gurbetçi golcüsü Deniz Pero, takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

Antrenmandan sonra teknik direktör Levent Eriş'le görüşen 20 yaşındaki futbolcunun, " Türkiye'de futbol oynamayı düşünmüyorum. Almanya'ya ailemin yanına dönmek istiyorum. Futbol hayatımı orada sürdüreceğim. Bucaspor'a konsantre olamıyorum. Bu nedenle takıma faydalı olamam" dediği ortaya çıktı.

Levent Eriş ise genç oyuncuya, "Sana ihtiyacım var. Bir sezon daha devam edip kendini göster. Burada vitrine çıkarsın. Ancak gitmek isteyeni zorla tutamam" cevabını verdi. Sezon başında da alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle Futbol Federasyonu'na başvuran ve ilk etap kampına katılmayan Deniz'in Başkan Çetin Kayışlı ile görüştükten sonra takımla yollarını ayıracağı öğrenildi.

Deniz'in gitmesi halinde takımda forvet olarak Burak Aydın, Melih ve Anıl kalacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'da Deniz Şoku - Son Dakika


Advertisement