Bursa'da Trafik Kazası 1'i Ağır İki Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Trafik Kazası 1'i Ağır İki Yaralı

Bursa\'da Trafik Kazası 1\'i Ağır İki Yaralı

Bursa'da seyir halindeyken ön sol lastiği patlayan otomobil aynı istikamette gitmekte olan bir araca çarptı.

29.08.2016 06:56

Bursa'da seyir halindeyken ön sol lastiği patlayan otomobil aynı istikamette gitmekte olan bir araca çarptı. Kazada savrulan otomobil üç teker üzerinde bir kilometre sürüklenip takla atarak durabildi. Kazada biri ağır iki kişi yaralandı.

Kaza saat 01.30 sıralarında İzmir Çevre yolu otobanı Çağlayan Tır Parkı mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre 41 YB 392 plakalı Sezen Kaymakçı (25) idaresindeki otomobilin seyir halinde iken ön sol lastiği patladı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Sezen Kaymakçı aynı istikamette gitmekte olan Harun Karabıyık'ın (33) kullandığı 37 BC 006 plakalı araca yandan çarptı. Üç teker üzerinde yaklaşık bir kilometre sürüklenen Sezen Kaymakçı'nın kullandığı otomobil takla atıp ters dönerek durabildi.

Kazada Sezen Kaymakçı hafif şekilde yaralanırken 37 BC 006 plakalı otomobilin arka koltuğunda oturan ve çarpmanın etkisiyle camdan fırlayan 60 yaşındaki Hüsniye Küçükahmet bulunduğu aracın altında kalarak ağır yaralandı. Harun Karabıyık polise verdiği ifadesinde Kastamonu'dan Çanakkale'ye kanser hastası olan bir akrabalarını ziyarete gittiklerini belirterek 'arkadmızdan gelen otomobil bize yandan çarptı ön tekerleği yerinden fırladı sürüklenenip takla atarak durdu, arka koltukta oturan halam Hüsniye Küçükahmet ise candan fırlayıp benim aracımın altında kaldı çevreden geçen sürücülerin yardımıyla aracın altından çıkardık' dedi.

Kazada ağır yaralanan Hüsniye Küçükahmet Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne Sezen Kaymakçı ise özel bir hastaneye 112 Acil Servis Ambulanslarıyla götürülerek tedavi altına alındılar. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Trafik Kazası 1'i Ağır İki Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement