Bursaspor'da Yönetim Listeleri Veriliyor - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da Yönetim Listeleri Veriliyor

Bursaspor\'da Yönetim Listeleri Veriliyor

Bursaspor Kulübü'nde 17 Haziran Pazartesi günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul'da başkanlığa aday olan Hayri Yazıcı, Erkan Körüstan, İlhan Uslu, Mesut Mestan ve Muzaffer Önadım, yarın yönetim, denetleme ve disiplin kurulu asil ve yedek...

14.06.2013 11:26

Bursaspor Kulübü'nde 17 Haziran Pazartesi günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul'da başkanlığa aday olan Hayri Yazıcı, Erkan Körüstan, İlhan Uslu, Mesut Mestan ve Muzaffer Önadım, yarın yönetim, denetleme ve disiplin kurulu asil ve yedek listelerini Divan Başkanlık Kurulu"na bugün teslim edecek.

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, "Tüzüğümüz gereği 17 Haziran 2013 tarihinde çoğunluk aranmaksızın yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul öncesinde başkan adaylarının Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu asil ve yedek isim listelerini 15 Haziran 2013 Cumartesi günü Özlüce Tesislerimizde mesai saati yarım gün olduğundan 10: 00 ile 13: 00 saatleri arasında kabul edeceğiz" dedi.

ŞANKAYA ÜYELERİ UYARDI

Şankaya ayrıca 17 Haziran 2013 Pazartesi günü saat 19.00'da Atatürk Spor Sarayı'nda yapılacak olan Genel Kurul'a gelecek olan üyelere önemli uyarılarda bulundu. Şankaya, şunları söyledi:

"Genel Kurul üyelerimizin, Atatürk Spor Salonu'na gelirken yanlarında nüfus cüzdanlarını, ehliyetlerini veya üye kimlik kartlarını bulundurmalarını önemle rica ediyoruz. Üyelerin Genel Kurul'a giriş kartları kimlik kontrolünden sonra teslim edilecektir. Üye numaralarını bilmeyen üyelerimiz Atatürk Spor Salonu girişinde asılacak olan panodan numaralarını öğrenebilirler." - Bursa/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da Yönetim Listeleri Veriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement