Çanakkale'deki Şehitlerin Anısına Yürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çanakkale'deki Şehitlerin Anısına Yürüyor

10.03.2016 18:25

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Çanakkale'deki şehitleri unutturmamak için İstanbul'dan yola çıkan Savaş Altay ile röportaj - İstanbul'dan Gelibolu Yarımadası'na yürüyüşünü devam ettiren Savaş Altay: "17 yıldır Çanakkale ve diğer şehitlerimiz için yürüyorum.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Çanakkale'deki şehitleri unutturmamak için İstanbul'dan yola çıkan Savaş Altay ile röportaj - İstanbul'dan Gelibolu Yarımadası'na yürüyüşünü devam ettiren Savaş Altay:

"17 yıldır Çanakkale ve diğer şehitlerimiz için yürüyorum. Amacım, Çanakkale şehitlerine dikkati çekmek"

Çanakkale'deki şehitleri unutturmamak için İstanbul'dan yola çıkan Savaş Altay, Gelibolu Yarımadası'na yürüyor.

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 18 Mart'ta düzenlenecek 101. yıl dönümü törenlerine katılmak için Edirnekapı Şehitliği'nden yola çıkan Altay, Silivri'de Gaziler Derneği Başkanı Adnan Gürcan'ı ziyaret etti.

Burada konuşan Altay, "17 yıldır Çanakkale ve diğer şehitlerimiz için yürüyorum. Amacım, Çanakkale şehitlerine dikkati çekmek" dedi.

Tekirdağ, Malkara ve Keşan üzerinden Gelibolu Yarımadası'na yürüyeceğini ifade eden Altay, 18 Mart'ta da törenlere katılmayı planladığını aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çanakkale'deki Şehitlerin Anısına Yürüyor - Son Dakika


Advertisement