Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4,9 büyüklüğündeki deprem kamerada - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4,9 büyüklüğündeki deprem kamerada

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki deprem anları, güvenlik kameralarına yansıdı. Deprem sırasında sokağa çıkan vatandaşlar panik yaşadı. İlçe merkezindeki bir marketin güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde ise, alışveriş yapanların deprem anında panikleyerek iş yerinden dışarı çıkması kameraya yansıdı.

05.03.2024 00:07  Güncelleme: 00:25

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde saat 21.38'de meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki deprem, kameralarca kaydedildi. Deprem anında bölge halkının yaşadığı panik anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Merkez üssü Yenice olan depremde ilçe sakinleri sarsıntı sırasında sokağa çıkarak depremin sona ermesini bekledi. Çok sayıda vatandaş sokaklarda yürüyerek zaman geçirdi.

DEPREMİ HİSSEDİNCE ALIŞVERİŞİ BIRAKIP SOKAĞA ÇIKTILAR

İlçe merkezindeki bir marketin güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, alışveriş yapanların sarsıntı anında panikleyerek iş yerinden dışarı çıkması yer aldı.

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem yaşandı

"NEREYE KAÇACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK"

İşletme sahibi Ercan Fidan, AA muhabirine, deprem anında çok büyük bir sarsıntı hissettiklerini söyledi. O sırada iş yerinde müşterileriyle ilgilendiğini belirten Fidan, "Nereye kaçacağımızı şaşırdık. Çok korktuk. İlk kez böyle şiddetli bir deprem hissettim." dedi.

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem yaşandı

"BÜYÜK BİR SES İLE BİRLİKTE SALLANDIK"

Yenice'deki kafe işletmecisi Gülcan Yıldız da deprem sırasında korktuklarını ifade etti. İş yerinde bulunan vatandaşlarla dışarıya kaçtıklarını söyleyen Yıldız, "Büyük bir ses ile birlikte sallandık. Gerçekten çok korktuk. Şu anda normale dönüyoruz. İnşallah tekrar yaşamayız." diye konuştu.

Çanakkale\'nin Yenice ilçesinde 4,9 büyüklüğündeki deprem kamerada
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4,9 büyüklüğündeki deprem kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Abdullah Alper: Doyumsuz aç gözlü ev sahipleri hadi tekrar artırın kiraları! Sizin gözünüzü ancak kara toprak doyurur. Bu ülke de insaf vicdan merhamet ahlak olmadığı sürece musibetler afatlar bitmez ! 104 20 Yanıtla
    Murat Güzel: Ağzına yüreğine sağlık işte bu 4 0
  • imre Tökeli: geliyor gelmekte olan 52 8 Yanıtla
  • Yahya Yıldızlar: Kahramanmaraş deprem den iki buçuk saat önce ses büyük bır ses müstakil evde oturan lar duyar apartman da oturanlar duyamaz müstakil evde yerde yastık yatan gupp ses dıye ses gelirse dışarı çıksın deprem ıkı iki buçuk saat içinde duyarı uyarı veriyor ben duydum kahramanmaraş deprem olmadan önce 30 11 Yanıtla
  • mert çelik: hızlandıysa yakın olabılır 21 0 Yanıtla
  • Serkan Basar: özellikle silivri büyük bir depremde en çok etkilenecek yer kaçan kurtulur :) 1 0 Yanıtla
  • İSMAİL KILINÇ: Jeolojik uzmanı değil lakin,Naci görür hoca uyarılarına rağmen yorumlarda dalga geçen tii alanlar.GELİYOR GELMEKTE OLAN konutlarınızı iyi tektik edin.son pişmanlık fayda etmez. 0 1 Yanıtla

Advertisement