Çavdar'ın Cenazesi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Çavdar'ın Cenazesi Toprağa Verildi

Çavdar\'ın Cenazesi Toprağa Verildi

Çift kol ve bacak naklinin ardından durumu kötüleşip kurtarılamayan Şevket Çavdar'ın cenazesi, toprağa verildi.

28.02.2012 11:18  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Hacettepe Üniversitesi'nde yapılan çift kol ve bacak naklinin ardından durumu kötüleşince uzuvları geri alınan ancak kurtarılamayan Şevket Çavdar'ın cenazesi, Nevşehir'de toprağa verildi.

27 yaşındaki Şevket Çavdar'ın cenazesi, bugün memleketi Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhöyük kasabasına getirildi. Saat 10.00'da düzenlenen törende, cenaze namazını İl Müftüsü Yakup Öztürk kıldırdı. Cenaze namazına, çevre köylerden gelen vatandaşlar ve çok sayıda yakınları katıldı. Çavdar'ın cenazesinin omuzlara alınması sırasında kardeşleri gözyaşlarına hakim olamadı. Çavdar'ın cenazesi kasaba mezarlığına defnedilirken, kardeşleri cenazenin toprağa verilmesi sırasında, "Baba emanetini sana

getirdik" diye gözyaşı döktü.

Aile adına açıklama yapan Şevket Çavdar'ın dayısı Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, "Yaşanan olaylardan ötürü çok üzüntülüyüz. Fakat burada Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Hacettepe Üniversitesi'ndeki doktorların gayretlerini unutmamak gerek. Onlar ellerinden gelen her şeyi yaptı ama kadere karşı gelemiyorsunuz. Şevket de kaderine kendi ayaklarıyla gitti. Çok büyük umutları vardı ama olmadı. Tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz" dedi.

Cenazenin akrabaları tarafından teslim alınması sırasında gazetecilere karşı yapılan saldırı hakkında konuşan Çavdar, "Hacettepe Üniversitesi önünde bazı akrabalarımız gazetecilere saldırdı. Bundan büyük üzüntü duyduk. Ben kendilerinden özür diliyorum. Bu acı içerisinde bizi anlayışla karşılayacaklarını düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çavdar'ın Cenazesi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement