CEVA, Tedarikçilerini Ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

CEVA, Tedarikçilerini Ödüllendirdi

CEVA, Tedarikçilerini Ödüllendirdi

CEVA, Yılın Global Tedarikçisi olarak HCL Technologies'i seçti.

26.09.2012 15:56

Dünyanın önde gelen global tedarik zinciri yönetimi şirketlerinden CEVA, İspanya'nın Ontigola şehrinde gerçekleştirilen törenle, ikinci Global Tedarikçi Ödülleri'nin sahiplerini açıkladı.

Otomotiv, lastik, elektronik, teknoloji, petrokimya, endüstriyel mamuller, hızlı tüketim ürünleri, basın yayın gibi birçok farklı pazar ve sektöre hizmet sunan CEVA Lojistik, ilkini 2011 yılında gerçekleştirdiği ve bu yıl ikincisini düzenlediği Global Tedarikçi Ödülleri ile dünya çapındaki tedarikçileri arasından en iyi uygulamaları belirledi.

CEVA'nın Dünya genelindeki 50 tedarikçisini ağırladığı ödül töreni, CIO Peter Dew, COO Bruno Sidler ve CPO Simon Boggis'in ev sahipliğinde, CEVA'nın Madrid yakınlarındaki Ontigola'da yer alan çok kullanıcılı, ekolojik olarak sürdürülebilir tesislerinde gerçekleştirildi.

Yılın Global Tedarikçisi olarak HCL Technologies seçildi

Teknoloji kategorisinde ödül kazanan HCL Technologies, karmaşık iş sorunlarının çözümüne yönelik BT ve mühendislik hizmetleri sunan önder bir şirket olarak ortaklık ilişkisi içinde çalışmaya olan gerçek bağlılığı ve son bir yıldır CEVA'nın beş stratejik önceliğinden üçünü geçekleştirmiş olması dolayısıyla Yılın Global Tedarikçisi ödülüne layık görüldü.

CEVA CEO'su John Pattullo konuşmasında, "Tedarikçi ilişkilerinin stratejik önemi asla küçümsenemez. Güçlü tedarikçi ilişkileri, karşılıklı yapılan işlerin ve işletme modellerinin anlaşılmasıyla da güçlenerek iki tarafa da rekabet avantajları sağlayabilir. Ben 2012'nin bütün ödül sahiplerini kutlamak istiyorum. Şirketimize ve Uygulamada Mükemmellik ilkemize olan bağlılıklarını gözler önüne serdiler." dedi

CIO Peter Dew ise "Son yıllarda HCL ile olan ortaklığımız boyunca hizmette mükemmellik için bitmeyen bir tutku ve bağlılık içinde olduklarını gördük. Sadece CEVA için global düzeyde entegre BT desteği sağlamakla kalmamış, işlerimizin diğer alanlarında da katma değer sergileyerek sonuçta HCL olarak ABD'de CEVA ile İş Süreçlerinde Dış Kaynak Kullanımı (Business Process Outsourcing - BPO) sözleşmesi imzalamışlardır. HCL ekibini tebrik ederim," dedi.

Ayrıca Yılın Global Tedarikçisi ödülüne ek olarak ödül töreninde, başka kategorilerde yedi ayrı tedarikçi de ödül aldı:

Amerika Bölgesi Yılın Tedarikçisi – Crown Equipment

Asya Pasifik Bölgesi Yılın Tedarikçisi – Shinpack

Kuzey Avrupa Bölgesi Yılın Tedarikçisi – Jungheinrich

Güney Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi YIlın Tedarikçisi – Modulblok

Hava Taşıma Yılın Tedarikçisi – Cathay Pacific

Deniz Taşıma Yılın Tedarikçisi – Vanguard Logistics

Kara Taşıma Yılın Tedarikçisi – TNT.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel CEVA, Tedarikçilerini Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement