Çevreci Motorcular - Son Dakika
Güncel

Çevreci Motorcular

Çevreci Motorcular

İzmir Karşıyaka Belediyesi'nin, İzmir Motor işbirliğiyle bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği 'Karşıyaka Motosiklet Festivali' Büyük Ege Buluşması'nda motosikletliler 'Doğaya Şiddete Hayır' dedi.

14.09.2013 15:53

İzmir Karşıyaka Belediyesi'nin, İzmir Motor işbirliğiyle bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği 'Karşıyaka Motosiklet Festivali' Büyük Ege Buluşması'nda motosikletliler 'Doğaya Şiddete Hayır' dedi.

Karşıyaka Motosiklet Festivali'ne bu yıl Türkiye'nin hemen her bölgesinden, 375 motosikletli katıldı. Avusturya ve Belçika'dan da katılımın olduğu buluşmada, motosikletliler Yamanlar Dağı Piknik alanında kamp kurdu. Özellikle akşam saatlerinde başlayan müzik ve şov gösterilerinde binlerce motosiklet tutkunu bir araya gelip gönüllerince eğlenme imkanı buldu.

Festivalin son gününde motosikletliler, bu yılki temalarına uygun olarak, 'Doğaya Şiddete Hayır' dedi. Piknik alanında doğaseverler, meclis üyeleri, muhtarlar ve kamp bölgesinde kalan Yamanlar ve Sancaklı köylüleri ile kahvaltıda buluşan motosikletliler, Yamanlar Dağı'nda kortej oluşturdu. Korteje katılan Karşıyaka Belediye Başkanı CHP'li Cevat Durak, "Yamanlar Dağı İzmir için çok önemli bir bölge. Buradaki doğanın mutlaka korunması gerekir. Motosikletlilerin bu yılki buluşma temalarına gönülden destek oluyoruz. Bu bölgede turizme yönelik yatırımlar hazırlıyoruz. Bu etkinliklerimiz, bölgenin tanınmasına katkı sağlıyor. Gelecek yıllarda da motosiklet festivalini sürdüreceğiz" dedi.

İZMOT Başkanı Akın Zorlular da açıklamasında, "Motor sevdalıları Karşıyaka'da üçüncü kez bir araya geldi. Belediye Başkanımız Cevat Durak'ın bu buluşmaya katkısı çok büyük. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Motosiklet Festivali katılımcılarının 'Doğaya Şiddete Hayır' buluşmasına Karşıyaka'nın Yamanlar ve Sancaklı Köyleri sakinleri ile 2009'da Karşıyaka'dan ayrılarak Bayraklı'ya bağlanan Doğançay Köyü sakinleri de katıldı.

Motosiklet Festivali'nin son gününde, Yamanlar Piknik Alanı'ndaki buluşmanın bir de sürpriz konuğu vardı. Gezi Parkı eylemleri sırasında başına isabet eden polis fişeği ile yaralanıp, uzun süre tedavi gören Bayraklılı genç Mustafa Ali Tombul da alana geldi. Arkadaşlarıyla 'Doğaya Şiddete Hayır' demek için alanda olan Mustafa Ali, Başkan Durak'la da sohbet etti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çevreci Motorcular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement