Kocaeli'de Eski Başkan Adayı Milletvekili Aday Adayı Oldu - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Eski Başkan Adayı Milletvekili Aday Adayı Oldu

Kocaeli\'de Eski Başkan Adayı Milletvekili Aday Adayı Oldu

CHP'nin yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Tahsin Tarhan, bugün CHP İl Binasında yaptığı toplantıda, milletvekili aday adaylığını açıkladı.

25.02.2015 15:47  Güncelleme: 16:38

Chp'nin yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Tahsin Tarhan, bugün CHP İl Binasında yaptığı toplantıda, milletvekili aday adaylığını açıkladı. Bu arada eski milletvekilleri Sefa Sirmen ile Hikmet Erenkaya, Kocaeli'de ön seçim yapılmayacağının açıklanmasının ardından aday adayı olmama kararı aldı.

CHP Kocaeli İl Başkanlığı toplantı salonunda yapılan açıklamada CHP İl Başkanı Cihat Altınyuva, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Güreli Yolcubal, İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan da hazır bulundu. Tahsin Tarhan, milletvekili aday adaylığını açıklamayı bir haftadır beklettiğini belirterek, bu süreç içerisinde 2 bin kişiyle istişarelerde bulunduğunu söyledi. Tarhan, "Adaylığım konusunda vatandaşların fikirlerini aldım. Geldiğim nokta itibariyle CHP iktidarı Kılıçdaroğlu'nun Başbakanlığı ve geleceğim için milletvekili aday adayı olarak yola çıkıyorum. Milletvekilliğinin keyfini çıkarmak yerine Kocaeli'nde öğrencilerin, ev hanımlarının, emeklilerin, engellilerin, esnafın ve sanayicilerin sorunlarına sahip çıkan bir milletvekili olacağım. Partim bana hangi sırada yol verirse o yoldan devam edeceğim" dedi.

Bu arada CHP'nin Kocaeli'deki isimlerinden olan, birer dönem milletvekilliği de yapan, Büyükşehir eski belediye başkanları Sefa Sirmen ile Hikmet Erenkaya, genel merkezin Kocaeli'de ön seçim yapılmayacağını açıklamasının ardından aday adayı olmayacaklarını açıklamışlardı. Her ikisi de şu ana kadar başvur yapmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Eski Başkan Adayı Milletvekili Aday Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement