CHP'li Akkiraz: Yetmez Ama Evet Sözünü Duymaya Hazır Olun - Son Dakika
Güncel

CHP'li Akkiraz: Yetmez Ama Evet Sözünü Duymaya Hazır Olun

CHP\'li Akkiraz: Yetmez Ama Evet Sözünü Duymaya Hazır Olun

CHP İstanbul Milletvekili Akkiraz, Demokratikleşme Paketi'ne ilişkin "Yetmez ama evet sözünü duymaya hazır olun." yorumunu yaptı.

30.09.2013 12:40  Güncelleme: 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz, Demokratikleşme Paketi'ne ilişkin "Şimdi sıra, haber kanallarında halkın gözünün içine bakarak yalan söyleyen yandaş kalemlerde. Yetmez ama evet sözünü duymaya hazır olun. Paketi açıklayan iktidarken her yorumcunun partimizi eleştirmesi beni şaşırtmıyor. Paket boş çıkınca hedef şaşırtmaya çalışılıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Akkiraz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı "Demokratikleşme Paketi"ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"ALEVİLERİ APTAL YERİNE KOYDU"

Akkiraz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Aleviler ve cemevleri yok...Demek ki onların demokratikleşmesi gerekmiyor. Ne de olsa onlar eşit vatandaş değil. Hele de iktidar için. Cemevlerini boşverin. Üniversite ismi değiştirdik demek Alevileri aptal yerine koymaktır. Gazi Üniversitesi'nde Hacıbektaş Enstitüsünü kaldıran kim?

"'YETMEZ AMA EVET'LERİ DUYMAYA HAZIR OLUN"

Şimdi sıra, haber kanallarında halkın gözünün içine bakarak yalan söyleyen yandaş kalemlerde. Yetmez ama evet sözünü duymaya hazır olun. Süryanilere verilen mülk beni mutlu etti. Peki Hacıbektaş mülkü iade edilecek mi? Hayır. Parayla dergah ziyareti ayıbına devam. Aleviler ülkemizin Asli unsurudur. Onları yok saymaya, aptal yerine koymaya kimsenin hakkı yoktur. Cemevleri talebi mücadelemiz sürecek. Paketi açıklayan iktidarken her yorumcunun partimizi eleştirmesi beni şaşırtmıyor. Paket boş çıkınca hedef şaşırtmaya çalışılıyor."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'li Akkiraz: Yetmez Ama Evet Sözünü Duymaya Hazır Olun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement