CHP'li Altay: Bildiriler Dağıtılarak CHP'ye Leke Sürmek Şarlatanlıktır - Son Dakika
Güncel

CHP'li Altay: Bildiriler Dağıtılarak CHP'ye Leke Sürmek Şarlatanlıktır

Chp Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP'li milletvekillerinin isminin yazılı olduğu broşürlerin dağıtılmasına ilişkin, "Keçiören' de sokak aralarında gizli gizli bildiriler dağıtılarak CHP'ye leke sürmek mümkün değildir.

17.06.2016 13:48

Chp Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP'li milletvekillerinin isminin yazılı olduğu broşürlerin dağıtılmasına ilişkin, " Keçiören' de sokak aralarında gizli gizli bildiriler dağıtılarak CHP'ye leke sürmek mümkün değildir. Dağıtıldığı söylenen bildiriyle meşgul değiliz. Bunlar şarlatanlıktır" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay TBMM'de düzenlediği basın toplantısında karne alan öğrencileri tebrik etti. Engin Altay karnesinde kırık not olan öğrencilere, "Alınan kırık notların AKP'nin eğitim sisteminin bir eseri olduğunu unutmasınlar. Çocuklarımızın olumsuz eğitim ikliminde alacağı karnelerin kırık notları AKP'ye aittir. Ailelere de ait değildir" dedi. Sabiha Gökçen Havalimanında Cumhurbaşkanına hakaretten dolayı DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu'nun gözaltına alınmasına ilişkin Engin Altay şunları söyledi: "Ey savcılar, ey hakimler demokrasinin bir tepki ve protesto rejimi olduğunu önce siz unutmayacaksınız. Türkiye'de insanların tepkilerini meşru zeminlerde barışçıl bir biçimde eleştiren metotlarda ortaya koymamaları ülkede başka rejimin olduğu anlamına gelir. Bu rejimin değiştirilmesine niyetimiz ve tahammülümüz yok. Cumhurbaşkanını demokrasiye tahammülsüzlüğü toplum tarafından tahammül edilemeyecek noktaya gelmiştir. Yaşam tarzı, inanç aidiyeti üzerinden siyaset yapmak suretiyle toplumu bölen politikalardan Cumhurbaşkanı vazgeçmelidir. AKP Erdoğan'ın partisidir. Yönetimden hoşnut olmayana terörist, paralel diyerek AKP günahlarından kurtulamaz. Bu şekilde AKP ve kurucusu siyasi ömrünü uzatamaz. Bu yaklaşımla etnik kimlik üzerinden siyaset yaparak kendilerine karşı olan herkesi paralel darbeci terörist diye itham ederek Erdoğan'a başkanlık yolu açılamaz."

"AKP'LİLER PKK'LILARLA İLGİLİ NELER DEDİLER DUDAKLARINIZ UÇUKLAR"

Engin Altay, CHP'li milletvekillerinin isminin yazılı olduğu broşürlerin dağıtılmasına ilişkin bir soruyu şöyle yanıtladı: "Biz Adalet Bakanına sözlü ve yazılı önergeler verdik. Kim hangi teröristle görüşmüş CHP'lilerin görüştüğünü paylaş dedik. Yatan tutuklu ve hükümlüleri milletvekillerine başvuruları geçmişte de olmuştur. Siyasi menşeine bakmaz milletvekilleri. İnsan Hakları Komisyonu, CHP Cezaevi Komisyonu olarak gidilir. Artık ortada çıplak bir insan vardır siyaset olarak. Bir hak ihlaline uğradığını iddia eden herkesle görüşülmüştür milletvekilleri. Keçiören'de dağıtıldığı söylenen bildiriyle meşgul değiliz. Bunlar şarlatanlıktır. Ben 2003 yılında 5 AKP'li 2 CHP'li milletvekili olarak Diyarbakır E Tipi Cezaevine gittik. Biz de orada bir teröristle görüştük. Mehmet Elkatmış düştü önümüze bizi götürdü. Bizde görüştük. AKP'liler PKK'lılarla ilgili neler dediler dudaklarınız uçuklar. Keçiören' de sokak aralarında gizli gizli bildiriler dağıtılarak CHP'ye leke sürmek mümkün değildir." - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Altay: Bildiriler Dağıtılarak CHP'ye Leke Sürmek Şarlatanlıktır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement