CHP'li Dibek: Cenk Akyol'un Milli Takıma Çağrılmamasının Sebebi Nedir? - Son Dakika
Güncel

CHP'li Dibek: Cenk Akyol'un Milli Takıma Çağrılmamasının Sebebi Nedir?

CHP\'li Dibek: Cenk Akyol\'un Milli Takıma Çağrılmamasının Sebebi Nedir?

ANKARA -CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a, "Cenk Akyol'un Milli Takıma çağrılmamasının sebebi nedir?" diye sordu.

12.07.2013 09:48

ANKARA -CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a, "Cenk Akyol'un Milli Takıma çağrılmamasının sebebi nedir?" diye sordu.

Dibek, Gençlik ve Spor Bakanı'nın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde, "Gezi Parkı olayları sırasındaki tutumundan dolayı NTV'ye röportaj vermeyen Galatasaraylı basketbolcu Cenk Akyol Milli Takıma çağrılmadı. 23 yıl sonra şampiyon olan Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük etkisi olan Akyol, Slovenya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası için 20 kişilik aday kadroya alınmadı" diyerek şöyle dedi:

"Akyol'un takımının şampiyon olmadığı, çok iyi sezon geçirmediği zamanlarda dahi Milli Takıma çağrıldığı göz önüne alındığında, takımının şampiyonluğunda büyük etkisi olduğu zamanda Milli Takıma çağrılmaması ile NTV'ye tepkisinin bir bağlantısı var mıdır?

Cenk Akyol'un Milli Takıma çağrılmamasının sebebi nedir?

Yıldız oyuncunun Milli Takıma çağrılmaması ile ilgili Gençlik ve Spor Bakanı olarak yorumunuz nedir?

Akyol'un kadroya alınmaması ile ilgili Tanjevic'in yardımcısı İziç'in "Emir büyük yerden' yanıtındaki emir ile Bakanlığınızın bir bağlantısı var mıdır?" - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'li Dibek: Cenk Akyol'un Milli Takıma Çağrılmamasının Sebebi Nedir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement