CHP Lideri Sasalı'da - Son Dakika
Son Dakika Logo

CHP Lideri Sasalı'da

30.03.2012 16:19

Metro açılışı için İzmir'e gelen Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, törenden sonra Sasalı Doğal Yaşam Parkı'na geçti.

Metro açılışı için İzmir'e gelen Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, törenden sonra Sasalı Doğal Yaşam Parkı'na geçti. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Doğal Yaşam Parkı'nı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun rehberliğinde gezen Kılıçdaroğlu, burada lemurları eliyle besledi. Akülü arabayla Doğal Yaşam Parkı'nda tur atan Kılıçdaroğlu, Asya fillerinin bulunduğu bölüme geçerek yavru fil İzmir'in annesi Begümcan'a meyve yedirdi.

Sasalı Doğal Yaşam Parkı gezisinden sonra partililerle ayran ve pilav üstü döner yiyen Kılıçdaroğlu, Tepecik semtinde Romanlarla görüşmek üzere Sasalı Doğal Yaşam Parkı'ndan ayrıldı.

Kaynak: İHA

Advertisement