CHP Manisa Milletvekili Ecz. Özgür ÖZEL Rekor Kırdı - Son Dakika
Güncel

CHP Manisa Milletvekili Ecz. Özgür ÖZEL Rekor Kırdı

CHP Manisa Milletvekili Ecz. Özgür ÖZEL Rekor Kırdı

9 Nisan Pazartesi programına sabah 09.30'da başlayan Özgür ÖZEL, gece 01.30'da yoğun programını tamamladı.

10.04.2012 18:46  Güncelleme: 18:44

Gün boyu tam 16 saat programına devam eden Özel, bu çalışma temposu ile rekor kırdı.

Sabah mesaisine basın mensupları ile kahvaltı ve basın açıklaması yaparak başlayan Özel, ardından ETV canlı yayınında Pınar Ekmen'in konuğu oldu ve gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Program sonrasında, geçtiğimiz günlerde amcasını kaybeden Yeniköy Belediye Başkanı Halim Akan'ı da makamında ziyaret ederek taziye dileklerini iletti. Manisa merkezdeki programını tamamlayan Özel, Akhisar İlçe Lokaline geçerek partililer sohbet ederek çay içti.

Burada kendisini yalnız bırakmayan Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Başkanı Vehbi Bakırlıoğlu ve İlçe yöneticileri ile birlikte partililerle sohbet etti ve hız kesmeden programına kaldığı yerden devam etti. İlçe yönetimi ile birlikte Medar Belediye Başkanı Süleyman Ege'yi makamında ziyaret eden Özel öğle yemeğini Belediye Başkanı ile birlikte yedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Medar Belde Teşkilatını da ziyaret eden Özgür ÖZEL Belde Başkanı Muammer Erçevik ve partililerle sohbet etti. Yola kaldığı yerden devam eden ÖZEL saat 15.30'da Süleymanlı Belediye Başkanı AKP'li Ali Velestin'i de makamında ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanlı Belde Teşkilatına da uğrayarak partililer ile görüşen ÖZEL buradan yeni seçilen CHP Kırkağaç İlçe Başkanı Özcan Kaçar'ı da makamında ziyaret ederek yeni görevini kutladı.

Buradan Soma'ya doğru yola devam eden Özgür Özel'i, Soma'lı partililer ve CHP Soma'nın yeni İlçe Başkanı Murat Bayramoğlu karşıladı. Rekor sayıda ziyareti akşam saatlerine doğru tamamlayan ÖZEL, Bergama Belediyesi'ne geçerek CHP'li Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'i makamında ziyaret etti.

Ardından Bergama Sağlık Hakkı Meclisi tarafından düzenlenen Sağlık Hakkı Paneli'nde bir sunum gerçekleştirdi. Bergama Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen panelde sağlık alanında yaşanan değişim süreciyle ilgili noktalar masaya yatırıldı ve "Herkese eşit, parasız sağlık" politikasının altı çizildi.

Bergamalı sağlık emekçilerinin, eğitimcilerinin ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda CHP Manisa Milletvekili Ecz. Özgür Özel "Sağlığın korunup geliştirilebilmesi için koruyucu sağlık hizmetlerine öncelik verilmelidir. Sağlık için ayrılan bütün kamusal kaynaklar kamu sağlık sistemi için kullanılmalıdır" dedi. Sağlık hakkı, sosyal devlet anlayışı konularında konuşan Özel, sağlık ocakları ve aile hekimliği konularındaki önemli noktalara da değindi.

Panelden sonra partilerle sohbet eden Özel, sabah başlayan programını gece iki civarında Manisa'ya doğru yola çıkarak tamamladı ve bir rekora daha imza attı. Bu yoğun programında Özgür Özel'i yalnız bırakmayan İl Başkan Yardımcıları Fatoş Ayhan, Reis Öncü ve İl Kadın Kolları Yöneticisi Hediye İçen de eşlik etti.

CHP Manisa Milletvekili Ecz. Özgür Özel 9 Nisan 2012 Pazartesi Programı

10.00 Basınla Kahvaltılı toplantı

11.30 ETV Canlı Yayını

12.30 Kelebek Mutfak Ziyareti

13.00 Yeniköy Belediye Başkanı Ziyareti

14.30 Akhisar İlçe Lokali Ziyareti

15.00 Akhisar Medar Belde Başkanı Ziyareti

15.30 Süleymanlı Belediye Başkanı Ziyareti

16.00 Süleymanlı Belde Başkanlığı Ziyareti

16.45 Kırkağaç İlçe Başkanı Tebrik Ziyareti

18.00 Soma İlçe Başkanı Tebrik Ziyareti

19.30 Bergama Belediye Başkanı Ziyareti

20.00 Bergama Sağlık Hakkı Meclisinde Sunum

23.00 Bergamalı CHP'lilerle sohbet

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel CHP Manisa Milletvekili Ecz. Özgür ÖZEL Rekor Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement