CHP'nin Van Adayı Şen, Seçim Çalışmalarına Başladı - Son Dakika
Güncel

CHP'nin Van Adayı Şen, Seçim Çalışmalarına Başladı

CHP\'nin Van Adayı Şen, Seçim Çalışmalarına Başladı

Chp'nin van'dan 1'inci sıra milletvekili adayı Cemal Şen, seçim çalışmalarına başladı.

23.09.2015 13:39

Chp'nin van'dan 1'inci sıra milletvekili adayı Cemal Şen, seçim çalışmalarına başladı. Şen, CHP'nin Türkiye'yi yönetmek için tüm hazırlıklarını tamamladığını, bölge için de alternatif parti olduklarını söyledi.

CHP'nin 7 Haziran seçimleri öncesi Van'da İl Başkanlığı görevinden aldığı, 1 Kasım seçimleri için de 1'inci sıradan milletvekili adayı gösterdiği Cemal Şen, seçim çalışmalarına başladı. 35 yıldır siyaset yaptığını anlatan Şen, parti olarak 1 Kasım seçimleri için çok iyi bir başlangıç yaptıklarını belirtti. Şen, bölgenin sosyal, ekonomik ve siyasal birçok sorunun olduğunu, bu sorunların çözümü konusunda yeterli deneyime sahip olduğunu, bölge halkının da artık CHP'yi alternatif parti olarak görmeye başladığını kaydetti.

Herkesin Kurban Bayramı'nı kutlayan Şen, "Önümüzdeki seçimler barışa ve kardeşliğe katkı sunacaktır. Herşeyin bozulduğu, yanlış politikalar yüzünden ekonominin dip yaptığı bölge, hak etmediği bu yönetim anlayışından en kısa zamanda kurtulacaktır. Bana bu görevi layık gören partime teşekkür ediyorum. Ayrıca sorunların çözmü noktasında adım atmayan, ayrıca yaklaşık 1 aydır kapalı olan Kapıköy Sınır Kapısı'nı açmayarak Van halkını adeta cezalandıran anlayışı da kınıyorum" dedi. - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'nin Van Adayı Şen, Seçim Çalışmalarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement