Cinnet Getiren Asker, 2 Arkadaşını Vurduktan Sonra İntihar Etti (2) - Son Dakika
Güncel

Cinnet Getiren Asker, 2 Arkadaşını Vurduktan Sonra İntihar Etti (2)

Cinnet Getiren Asker, 2 Arkadaşını Vurduktan Sonra İntihar Etti (2)

Vali KÜÇÜK BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Suriye sınırındaki Ceylanpınar'da cinnet getiren bir askerin 2 arkadaşını şehit ettiği tüfekle yaşamına son vermesine ilişkin basın toplantısı düzenledi.

09.12.2014 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali KÜÇÜK BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Suriye sınırındaki Ceylanpınar'da cinnet getiren bir askerin 2 arkadaşını şehit ettiği tüfekle yaşamına son vermesine ilişkin basın toplantısı düzenledi. Valilikte düzenlenen basın toplantısına "Bugün acımız çok büyük, 3 Mehmetçiğimizi kaybettik" diyerek başlayan İzzettin Küçük, olayın terör saldırısı olmadığını ifade ederek şöyle konuştu:

"Dün gece saat 23.15 sıralarında Ceylanpınar Boztepe Karakoluna 1.5 kilometre mesafede sınır nöbeti tutan, 3 askerimizden 1 tanesi cinnet geçiriyor, diğer 2 arkadaşını şehit düşürüyor. Akabinde kendisi intihar ediyor. Bu hadise dün geceden beridir tetkik ve tahkik ediliyor. Hem Ceylanpınar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, hem de askeri savcılık tarafından ulaştığımız deliler, hepsi bu yönde bize açıklama getiriyor. Dün gece olduğu için tedbiren biz arazide arama tarama faaliyeti yürüttük. Yaklaşık 300 jandarma ile 150 özel hareket polisi geniş çaplı bir arama yaptı. Şehitlerimizin memleketleri Malatya, Kastamonu ve Kütahya'dır. Elde ettiğimiz delillere göre olay bir terör hadisesi değil, sınırda nöbet tutan bir asker cinnet geçirip iki arkadaşını şehit edip, intihar ediyor."

Öte yandan şehit askerlerin cenazeleri, sabah saatlerinde işlemlerinin tamamlanmasının ardından otopsileri yapılmak üzere Ceylanpınar'dan Şanlıurfa'ya gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinnet Getiren Asker, 2 Arkadaşını Vurduktan Sonra İntihar Etti (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement