Cinnet Kurbanları Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Cinnet Kurbanları Toprağa Verildi

Cinnet Kurbanları Toprağa Verildi

Seydişehir'de eşi ve kızını boğarak öldürdükten sonra bileğini keserek intihar eden baba, ailesiyle birlikte toprağa verildi.

26.06.2013 16:38  Güncelleme: 16:46

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, eşi ve kızını boğarak öldürdükten sonra bileğini keserek intihar eden baba, ailesiyle birlikte toprağa verildi.

Otopsi işlemlerinin ardından Seydişehir Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınan Baba Ahmet (41), anne Emine (36) ve kızları Tuğba Aydın (15) için Seyyid Harun Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına ilçe kaymakamı Tuncay Sonel, belediye başkanı Abdulkadir Çat ve ilçe halkı katılarak ailenin oğulları Yusuf (18) ve Mücahit Aydın'a (12) taziyelerini iletti. Cenaze namazından sonra baba, anne ve kızı, Kızılcalar Mezarlığına defnedildi.

Dün, ilçeye bağlı Aktaş Mahallesi 604 Sokak'ta yaşadıkları evde cesetleri bulunan Aydın ailesinin 3 ferdi için yapılan araştırmada, baba Ahmet Aydın'ın cinnet geçirerek karısı Emine ve kızı Tuğba'yı çamaşır ipiyle boğduktan sonra sağ bileğini keserek intihar ettiği ortaya çıkmıştı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cinnet Kurbanları Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement